Vi söker Reservdelsansvarig till Söderhamns Buss och Truck

Vi söker Reservdelsansvarig till Söderhamns Buss och Truck

Vi söker nu en reservdelsansvarig till Söderhamns Buss och Truck.

Dina arbetsuppgifter

Som reservdelsansvarig ansvarar du för hela reservdelslagret på företaget. Du kommer att serva mekanikerna med reservdelar, sköta alla beställningarna till lagret och se till att lagersaldot alltid är tillfredsställande.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har någon form av fordonsteknisk utbildning och/eller erfarenhet. Du har god datorvana och insikt om hur ett reservdelslager fungerar.
Du har ett stort sinne för service, är van vid att jobba i ett högt tempo och gillar att ha ordning och reda runt omkring dig. Du behärskar svenska i tal och skrift och har bil och körkort.
Viktigt för tjänsten är att du har ett driv, är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt

Frågor kring tjänsten besvaras av Catrine Pehrsson, 0278-52 33 12, eller Stefan Johansson, 0721-83 99 81.

Tjänsten börjar med en anställning hos Wikan Personal och förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Söderhamns Buss och Truck.

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Catrine Pehrsson
Telefon 0278-52 33 12
Email Mejla Catrine Pehrsson
Område Söderhamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderhamns Buss & Truck AB är ett privatägt företag som är specialiserade på alla typer av tunga och lätta fordon.
Vi är auktoriserad verkstad för OMNIPLUS mercedes och Setra bussar samt mercedes lastbilar och transportbilar.
Det betyder att vi utför alla typer av servicejobb. Samt ombyggnationer och specialanpassning av bussar och lastbilar för olika ändamål. Även tunga släpvagnar är en av våra specialiteter, liksom skadereparationer där vi klarar alla typer av skador framförallt på bussar där våra kunder kommer från större delen av Sverige. Men också från Norge.
Vi servar och reparerar alla förekommande fabrikat, framför allt när det gäller bussar där vi klarar det mesta. SBTAB har ett välförsett reservdelslager vilket bidrar till att förkorta ståtider på fordonen.
Läs mer om företaget på www.http://www.sbtab.se