Verksamhetschef till Vatten på Söderhamn Nära

Verksamhetschef till Vatten på Söderhamn Nära

Dina arbetsuppgifter

Som verksamhetschef på Söderhamn Nära ansvarar du för att driva och utveckla verksamhetsområdet i nära samarbete med dina enhetschefer och medarbetare utifrån lagstadgade krav samt våra kunders behov och förväntningar. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att utveckla samarbetet inom verksamheten. I rollen har du utveckling-, ekonomi- och personalansvar. Du leder en arbetsgrupp som består av två enhetschefer, två VA-ingenjörer samt en planeringsingenjör och du rapporterar direkt till VD. Du ingår i ledningsgruppen och deltar i projekt som berör verksamheten.

Du företräder Söderhamn Nära i samverkan med vår ägarkommun, olika organisationer och aktörer samt i kontakter med myndigheter och media inom ditt område.

Din profil

För att ha rätt förutsättningar i den här rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef eller ledare. Meriterande är om du har erfarenhet av VA-branschen och relevant lagstiftning alternativt har arbetat i en kommunal verksamhet. Vi ser gärna att du har universitets/ högskoleutbildning, du har kanske studerat inom väg och vatten, samhällsbyggnad alternativt annan relevant utbildning eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Som ledare ser vi att du är en trygg person som litar på din egen förmåga. Du har en välutvecklad samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och du är resultatfokuserad och arbetar för att verksamheten ska nå uppsatta mål. Ditt ledarskap skapar energi och engagemang och du får medarbetare att växa och utvecklas.

Säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att krävas för rollen.

Vi ser även att du har B-körkort.

Ansökan

Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 11 december 2022. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnéa Hedenberg på telefonnummer: 073 351 27 84 eller maila linnea.hedenberg@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Linnea Hedenberg
Telefon 073 351 27 84
Email Mejla Linnea Hedenberg
Område Söderhamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderhamn Nära är Söderhamns infrastrukturbolag. Vi erbjuder vardagens alla bekvämligheter: el, vatten, värme, renhållning, bredband, TV och IT-drift. Vi gör det med miljöhänsyn och affärsmässig samhällsnytta i fokus. Vi är cirka 120 medarbetare som gör vardagen bekväm för våra kunder.

I verksamhetsområdet Vatten ingår produktion och distribution av dricksvatten samt avledning och rening av avloppsvatten. Verksamheten ansvarar för drift och underhåll samt utredning och planering av förnyelse och ombyggnad av kommunens anläggningar och ledningsnät inom VA.

Brinner du för att utveckla och skapa engagemang hos dina medarbetare? Vill du dessutom göra en betydelsefull insats i en samhällsviktig verksamhet där hållbarhet är kärnverksamheten? Vi söker nu en engagerad verksamhetschef inom Vatten till oss på Söderhamn Nära.