Mekanikkonstruktör-USNR

Mekanikkonstruktör-USNR

Dina arbetsuppgifter

Söderhamn Eriksson har en stor toppmodern produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. Söderhamn Eriksson ansvarar för hela operativa Supply Chain, från Produktutveckling till After Sales. Söderhamn Eriksson präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Som konstruktör på Söderhamn Eriksson har du ett varierande och utmanande arbete, där du följer din produkt från idé till färdig funktion. På konstruktionsavdelningen arbetar man med styrsystem, ritningsadministration, att genomföra, driva och projektera utvecklingsprojekt samt konstruktionsuppgifter. Vi arbetar i Auto CAD och Solid Works. Du har direkta relationer med våra kunder som finns både i Sverige och utomlands. Detta innebär att det ingår resor i tjänsten, både i Sverige och utomlands, varför resor inte får vara något hinder för dig.

Din profil

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning maskinteknik eller motsvarande. Goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift, är en förutsättning. Övriga språkkunskaper är meriterande. Du är en van projektmedarbetare som deltar i eller leder något av våra utvecklingsprojekt. Det är viktigt att du stimuleras av att samarbeta och att underhålla relationer. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från konstruktionsarbete gärna inom träteknik/bearbetande teknik eller annan tung industri.
Som person är du kreativ och analytisk med förmåga att se ett helhetsperspektiv. Du tar egna initiativ och ser laget framför jaget.

För att trivas i Söderhamn Erikssons organisation är det viktigt att du är van vid att arbeta självständigt samt att du är en driven och initiativrik person med god kommunikationsförmåga vill arbeta nära affären och trivs med att arbeta i en föränderlig omgivning där tempot är högt.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel nr. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför så snart som möjligt dock senast 2019-04-07 via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderhamn Eriksson / USNR utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn och sysselsätter cirka 200 personer. www.se-saws.se