Elingenjör/industriell automation-USNR

Elingenjör/industriell automation-USNR

Dina arbetsuppgifter

USNR har en stor toppmodern produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. USNR ansvarar för hela operativa Supply Chain, från Produktutveckling till After Sales. USNR präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Arbetet innefattar att ansvara, projektera och dokumentera el och automationsdelen i vår maskin och anläggningsleveranser till sågverksindustrin, samt att jobba med elkonstruktion i företagets utvecklingsprojekt. Du supportar marknadssidan med underlag för offert och försäljningsarbete. Tjänsten iinnebär ett nära samarbeta med våra avdelningar för projekt, mekanikkonstruktion, automation, produktion och även med underleverantörer. I samband med anläggningsleveranser håller du också en nära kontakt med våra slutkunder.

Din profil

Vi söker dig som har god initiativförmåga; är flexibel och som har förmågan att motivera och entusiasmera din omgivning. För att lyckas i din roll är du en noggrann person som är van att arbeta strukturerat där du utifrån egna initiativ ställer upp tydliga mål och följer upp dessa. Då rollen innebär dagliga interna kontakter samt kontakt med våra kunder via marknadsavdelningen ser vi gärna att du har god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på ett sätt som är anpassad till mottagaren. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Lämplig teoretisk bakgrund är högskoleingenjör med inriktning automation och elkraft eller motsvarande kompetens. Erfarenhet av liknade arbetsuppgifter värderas högt. Goda språkkunskaper i engelska och B-körkort är ett krav.

USNR samarbetar med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 2019-02-03. För mer information ring gärna rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

USNR, tidigare Söderhamn Eriksson utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn och sysselsätter cirka 200 personer. www.se-saws.se