Erfaren elektronikmontör till Rimaster

Erfaren elektronikmontör till Rimaster

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en erfaren elektronikmontör!
Är du en positiv, noggrann och kvalitetsmedveten person som gillar ansvar, ordning och reda är det här jobbet för dig. Du kommer att arbeta i den ordinarie produktionen, men en viktig del i ditt arbete blir att utföra produkttester, felsökning och reparationer.

Din profil

För att passa i den här rollen ser vi att du har erfarenhet från liknande arbete, har god förståelse att läsa kretsscheman och att du kan tyda provningsföreskrifter.
Du har ett tekniskt intresse och någon form av el- eller elektronikutbildning. Du har en bra kommunikativ förmåga i både svenska och engelska.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en ansvarsfull och ordningsam person med en positiv inställning.

Ansökan

Rimaster samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB och hänvisar samtliga frågor till Konsultchef Thomas Mårtens på telefon: 070-821 53 16 eller mail: thomas.martens@clwork.se

Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Thomas Mårtens
Telefon 070 821 53 16
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rimaster är en samarbetspartner och ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, kompletta elsystem, elskåp, elektronik, hytter och mekanik för specialfordon och industriella system. Kunderna är ofta världsledande produktägare inom sin bransch - exempelvis specialfordon för materialhantering, gruvbrytning, skogsbruk och jordbruk samt applikationer inom industriautomation.
Koncernens utvecklingsenhet ligger belägen i Söderhamn.