Elkonstruktör

Elkonstruktör

Dina arbetsuppgifter

Har du förmåga att skapa enkelhet och överföra kundernas önskemål och idéer till verklighet? Då är det här rätt jobb för dig.

Hos oss kommer du att ingå i ett team med flera elkonstruktörer där samarbete och erfarenhetsutbyte är en viktig del i vardagen. Hos oss så får du vara med och utveckla morgondagens elsystem för specialfordon. Du kommer att få samarbeta med attraktiva kunder som är globalt etablerade och med verksamhet exempelvis inom gruvindustri, materialhantering, skogs- eller jordbruk. Inte sällan är de världsledande inom sina respektive områden.

Vi erbjuder en tjänst i en global och snabbt växande koncern men med lokal närvaro. I nära samarbete med slutkunden ansvarar vi för hela utvecklingsprocessen av elsystem, samt överlämnande av produktionsdokument till våra produktionsenheter. Vi ser att du har kompetens inom engelska i både tal och skrift.

Din profil

Du är en person med högt engagemang och stort intresse för produktutveckling. Du har passande utbildning och förhoppningsvis tidigare erfarenhet från systemkonstruktion, kablagedesign och elkonstruktion.

Utvecklingsarbetet görs huvudsakligen i Creo och AutoCad med global produktion i fokus. Har du erfarenhet och kunskap inom programmering från PLC eller liknande ser vi det som högst meriterande.

Vi har höga kvalitetskrav på våra produkter och värnar högt om våra fina kundrelationer. Högsta kundnöjdhet är vårt gemensamma fokus och nära samarbete med våra kunder är avgörande för slutresultatet vilket medför att tjänsten innefattar en del besök hos kund.

Placeringsort för tjänsten är Söderhamn.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och urval till intervjuer sker löpande.
Vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 maj.

Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till rekryteringskonsult Ewa-Lotta Sköld på 073-351 27 08 eller ewa-lotta.skold@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Ewa-Lotta Sköld
Telefon 073-351 27 08
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rimaster är en samarbetspartner och ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, kompletta elsystem, elskåp, elektronik, hytter och mekanik för specialfordon och industriella system. Kunderna är ofta världsledande produktägare inom sin bransch - exempelvis specialfordon för materialhantering, gruvbrytning, skogsbruk och jordbruk samt applikationer inom industriautomation.

Våra tillverkningsenheter i Sverige återfinns i Söderhamn, Rimforsa & Kisa/Horn. Vi finns även i Polen, Kina och Serbien. Säljkontor finns spridda i Belgien, Frankrike och Tyskland. Rimaster har totalt ca 1200 anställda.

Koncernens utvecklingsenhet ligger belägen i Söderhamn med 65 medarbetare. Företaget har just investerat 15 mkr i utökade, nyrenoverade lokaler som ska invigas i mitten av maj -19.