Prefament söker hantverkare till vår nya husfabrik i Söderhamn

Prefament söker hantverkare till vår nya husfabrik i Söderhamn

Som hantverkare hos Prefament är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa och bygga framtidens bostäder i vår nya husfabrik i Söderhamn.

Vi söker personer som är engagerade och omsorgsfulla med en eller flera relevanta erfarenheter inom; snickeri, VVS, el, plattsättning och kvalitetskontroll för serietillverkning av lägenhetsmoduler. Vi behöver medarbetare som tillsammans spänner över många områden; fler personer inom vissa områden, och enstaka personer inom andra områden.

De som troligen passar bäst hos oss kan sin sak, och kan ändå samverka med arbetskamraterna i fabriken i syfte att tillsammans sträva efter kontinuerlig förbättring av båda stora och små detaljer i våra metoder och produkter. Vi blandar byggbransch med industribransch och levererar en effektivt byggd produkt som blir någons trygga och mysiga hem.

Då man jobbar på ett företag som bygger hus i fabrik har man ett jämnt arbetsklimat sommar som vinter och fabriken flyttar inte runt med jämna mellanrum utan man har alltid samma plats att åka till då man ska till jobbet. För de som vill lufta vingarna mellan varven finns det möjlighet att ingå i vårt montageteam som med jämna mellanrum lämnar fabriken för några dagar och åker ut till byggarbetsplatser för att montera våra lägenheter.

Om du tycker att det låter spännande att vara vår medarbetare, ser vi fram emot att höra av dig. Skicka ett mail till johan.bengtsson@flygstaden.se och berätta lite om dig själv, vad du kan göra och vill göra så återkommer vi till dig.

Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.

Anställningsform: tillsvidareanställning, tidsbegränsad anställning och provanställning.
Mer info
Kontaktperson Johan Bengtsson
Telefon 070-388 04 03
Email Mejla Johan Bengtsson
Område Söderhamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.prefament.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prefament AB är en nytänkande tillverkare av prefabricerade, flexibla lägenheter med hög kvalitet. Prefament AB tillverkar i dag via sitt dotterbolag i Kungsör bostadsmoduler. Genom dotterbolaget
Prefament Söderhamn, har bolaget utvecklat en ny produktlinje av prefabricerade, lättmonterade och flexibla lägenhetsmoduler med produktnamnet Woodline. Modulerna byggs på ett löpande band där arbetet inleds med att tillverka bjälklag för golv, vägg och tak och avslutas med inflyttningsstädning. Däremellan har alla moment som krävs för att bygga ett funktionellt och hemtrevligt boende utförts. Vi fortsätter på så sätt att arbeta efter vår idé att förfärdiga lägenheterna så mycket som möjligt i vår fabrik. För mer information se, www.prefament.se.