Svetsare

Svetsare

Arbetsuppgifter

Tillverkning inom metallindustrin. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Hantering av stora och komplexa arbeten.

Formell kompetens

B-körkort
Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/Rörtråd
Kunskap om svetsbeteckningar
Ritningsläsning

Meriterande:
Materialkännedom
Svetslicenser

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt nogrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt.
Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom MIG och rörtråd.

Stor vana att hantera komplexa arbeten samt kunna planera ditt arbete självständigt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.
Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/tillsvidare/Heltid/Söderhamn

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vid frågor kontakta: Fredrik Sundell, fredrik.sundell@lernia.se

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet över tid.