Däckmontör

Däckmontör

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du med kundernas däck och fälgar. Arbetsuppgifterna innebär mestadels skifte/montering av däck på fordon, framplockning samt retur till däckhotell. Dagtid/Helg kan förekomma.

Formell kompetens

B-körkort

Din Bakgrund

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter som gör att du kan vara rätt person för jobbet. Har du erfarenhet av däckmontage, krängning och balansering är det meriterande. Vi vill att du har arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare och vet vad det innebär att arbeta säsong i en däckverkstad. Du är i god fysisk form då arbetet är tungt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad, utåtriktad person som gillar att jobba i team och som är mån om att göra ett noggrant jobb. Som person är du snabb, driven, tar egna initiativ och har en god fysik. Att ge god service är för dig en självklarhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgörningsort

Visstid/heltid/Söderhamn

Tillträdesdag

Under oktober

Information

På grund av antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Lernia är vägen framåt

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi på Lernia däckmontörer till vår kund i Söderhamn. Du kommer att arbeta i en modern verkstad tillsammans med trevliga kollegor i ett fartfyllt tempo under höstens däcksäsong. Arbetet är under några veckor.