Account Manager, Umeå

Account Manager, Umeå

Account Manager

Norra Sverige

Vi söker en Account Manager med bred
affärsförståelse som skall bearbeta och utveckla vårt återförsäljarnät i norra delen av Sverige som är ett av våra viktigaste säljdistrikt med en bra etablerad kundbas.

Ditt område startar i Söderhamn och sträcker sig norrut

Kramp Group
är Europas största grossist
på reservdelar och tillbehör inom jordbruk, skog/trädgård och entreprenad och tillhandahåller ett omfattande sortiment på mer än 500 000 reservdelar och tillbehör.


Den
grundläggande principen bakom allt vi säger och gör är att det ska vara enkelt för våra kunder att arbeta med oss. Vi vill vara mer än bara en leverantör. Våra tjänster, snabba leveranser, vårt omfattande sortiment av produkter och vår moderna
Webshop, som är navet för vår framgång, ger ett mervärde som hjälper oss att stödja våra kunder. It´s that easy!


Som Account Manager blir du ansvarig för att i första hand bearbeta och utveckla våra befintliga återförsäljare/partners, men i din arbetsroll ingår även att identifiera och bearbeta nya återförsäljare och kundgrupper.

Kunden först - våra ledord varje dag
Ditt mål och din framgång blir att uppnå hög kundtillfredställdhet och god ekonomi genom att skapa en långsiktig relation till kunderna. Att konsultativt stödja återförsäljarna och göra årliga marknadsplaner och att sälja in kampanjer, nyheter och utbilda personal ingår i dina arbetsuppgifter.

Ditt säljarbete kommer dagligen att ske i ett tätt samarbete med vår interna säljavdelning som är belägen på vårt huvudkontor i Eslöv.

Jag heter Kenth, är Försäljningschef på Kramp och ansvarar för den Svenska säljorganisationen. Det jag gillar mest med mitt jobb är att tillsammans med mitt duktiga team av Account Managers, skapa bra affärsmöjligheter för våra kunder så att de har möjlighet att utveckla deras affärer - i form av professionella koncept och inte allra minst genom att utnyttja våra nya spännande digitala möjligheter.


Din bakgrund:

För att nå framgång i tjänsten ser vi gärna att du har några års säljerfarenhet, gärna med inriktning på återförsäljare och/eller erfarenhet från jordbrukssektorn. Du har erfarenhet att analysera kunders potential och att göra årliga marknadsplaner - till grund för din insats och dina resultat. Du kan kommunicera i tal och skrift på engelska, då koncernspråket är engelska.

Din personlighet:
 • Du är van vid att arbeta självständigt, självgående och har en egen stark inre drivmotor.
 • Du har förmågan att etablera, utveckla och underhålla kundrelationer.
 • Du är engagerad och lösningsorienterad.
 • Du är en lagspelare som förstår att ditt arbete ingår i en större helhet.
 • Duär positiv och har stor vilja att komma framåt och utvecklas.
 • Duhar möjlighet att resa i distriktet med ca 30-40 övernattningar årligen
Vi erbjuder:

Ett spännande och utveckland arbete i en internationell koncern med hög flexibilitet och servicenivå. Goda personliga utvecklingsmöjligheter i en intressant bransch.
 • Kunnigaoch hjälpsamma kollegor
 • Lönoch villkor enligt avtal och kvalifikationer.
 • Tjänstebil samt utrustning för hemmakontor
 • En omfattande introduktion och utbildning i att arbeta med moderna försäljningskoncept
Kontakt
För ytterligare information om
tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson, tel.
0708 - 30 65 43 eller Ann Szieger, tel. 040-660 67 23.

KRAMP är
representerade i 25 länder, där ca 3 000 anställda skapar en omsättning på ca
0,8 md EUR.

Läs mer på www.kramp.com

Kramp Group är Europas största specialist på reservdelar och tillbehör för jordbruksindustrin med högkvarter i Varsseveld i Nederländerna. Kramp.com tillhandahåller ett omfattande sortiment på mer än 500 000 reservdelar och tillbehör till ca 40 000 europeiska kunder, främst inom sektorn för jordbruksmaskiner.

Vi erbjuder snabba
leveranser tack vare ett gediget internationellt logistiknätverk: i de flesta fall med leverans nästa dag. Vi erbjuder också ytterligare tjänster som exempelvis Scan to Order (skanna och beställ) och anpassade webbutiker genom
Kramps Online Service.


Vår värdegrund
är kunden i centrum
, entreprenörskap
, samarbete
 • ch engagemang,
 • ch det har varit våra ledstjärnor i mer än 65 år. Sedan företaget grundades år
1951 har Kramp blivit marknadsledande i Europa genom att hålla sig till dessa värden och genom att bygga upp partnerskap. För oss innebär partnerskap med våra kunder och leverantörer ett nära samarbete med dem, att vi talar deras språk, delar deras tankeprocesser och erbjuder lösningar, så att de framgångsrikt och på ett enklare sätt kan göra sitt jobb. Om våra kunder är framgångsrika, är vi det också.


Sökord: Account Manager, säljare, försäljning, fältsäljare, distriksäljare, regionsäljare, utesäljare
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 2 sept (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!