CFO till Kraftkonsult i Söderhamn

CFO till Kraftkonsult i Söderhamn

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en driven CFO som vill vara med och utveckla arbetet framåt.
Förutom ansvar för övergripande ekonomiska frågor för moderbolag och två dotterbolag i koncernstrukturen så handlar rollen om att aktivt samarbete med VD, konsultchef och regionchefer. En viktig del i arbetet är att bidra till verksamhetsutveckling av bolagets dotterbolag och utvärdering och stöd till potentiellt nya verksamheter.
Du kommer också aktivt arbeta i bolagets dotterbolag med att identifiera, initiera och koordinera resursbehov och bistå med kontraktering av resurser och samarbetsavtal. Du tar initiativ till och driver förbättringsprojekt inom de administrativa processerna och intern kontroll. Du rapporterar till VD och tar fram analyser, statistik, rapporter och beslutsunderlag till bolagets styrelse, där du är föredragande i ekonomiska frågor.

Som CFO hos oss är din roll bred med många kontaktytor mot näringsliv och offentliga myndigheter.Vi har en öppen och idérik kultur och arbetet är självständigt med frihet under ansvar. Du kommer få stor möjlighet att påverka utvecklingen av tjänstens innehåll och din egen utveckling.

Tjänsten är stationerad på vårt huvudkontor i nya, fräscha och centrala lokaler i Söderhamn.

Din profil

För att ha rätt förutsättningar i den här rollen så är du civilekonom eller har motsvarande utbildning samt har relevant erfarenhet av traditionella CFO uppgifter.
Vidare så har du erfarenheter inom koncernredovisning, ekonomistyrning och förbättringsarbete.
Erfarenheter av rådgivning i strategiska frågor är av vikt och vi ser det som meriterande om du har erfarenheter av projektledning.

Som person behöver du gilla förändring och utvecklingsarbete. Samt att kombinera strategiskt och operativt arbete. Analytisk förmåga, kommunikativt ledarskap och ett lösningsfokuserat sinne är också egenskaper vi söker i rollen.

Som CFO hos oss på Kraftkonsult får du en nyckelroll med hög påverkansgrad och möjlighet att få jobba med verksamhetsutveckling i ett företag med framåtanda!
Läs mer om oss: https://www.kraftkonsult.nu/

Ansökan

Kraftkonsult samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Frågor om tjänsten hänvisas till rekryteringskonsult Olof Westling på 073-3512734 eller på olof.westling@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 16 maj
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Söderhamn
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt fokus ligger på konsulttjänster kopplade till elkraft och energi.
Vi har marknadens högsta kompetens som mål och vi stöttar nätägare och entreprenörer genom hela processen både vid nybyggnation och ombyggnation av elnät. Våra tjänster består av allt från besiktning och projektledning till utbildning, vilket vi kan erbjuda genom att tillhandahålla den bästa kompetensen på marknaden.
Vi tar alla uppdrag på största allvar och tittar alltid på helheten vad gäller projektens miljöpåverkan, säkerhet och arbetsmiljö.
Vi har idag kontor i Söderhamn, Stockholm, Uppsala och Boden.