Truckförare/Lagerpersonal för uppdrag hos kund

Truckförare/Lagerpersonal för uppdrag hos kund

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter ser olika ut beroende på vilken kund du kommer att jobba hos. Det kan bland annat innebära truckkörning, orderplock och färdigställande samt paketering för leverans till kund. För att arbeta som truckförare hos oss är truckkort A & B ett krav, och vi ser att du har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning sedan tidigare.

Din profil

Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper, vi vill att du skall vara engagerad och driven. Du har positiv inställning och god social förmåga. Meriterande med erfarenhet av digitala lagersystem. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående, samtidigt som du trivs och fungerar bra med att samarbeta i grupp. Truckkort A+B (LP10) är ett krav.

Övrig information

Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se. Om du har frågor om uppdraget eller om oss på Konsultia är du välkommen att höra av dig till kjell@konsultia.se

Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut, ta därför tillfället att söka tjänsten redan idag.
Mer info
Kontaktperson Kjell Wikström
Telefon 070-2963780
Område Söderhamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker truckförare/lagerpersonal till våra kunder. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos våra kunder.
Att jobba för ett bemanningsföretag innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan. Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se