Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan svetsa MIG/MAG obehindrat. Om du dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker.

Truck- och traverskort behövs hos vissa av våra kunder, ange därför i din ansökan om du har sådan erfarenhet.

Din profil

För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter svetsare löpande så vänta inte med din ansökan!

Övrig information

Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se. Om du har frågor om uppdraget eller om oss på Konsultia är du välkommen att höra av dig till Konsultchef Kjell Wikström, kjell@konsultia.se tel. 070-2963780
Mer info
Kontaktperson Kjell Wikström
Telefon 070-2963780
Område Söderhamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker svetsare till våra kunder i Söderhamn! Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos våra kunder.
Att jobba för ett bemanningsföretag innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan.
Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och trevligtl på jobbet.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.