Montörer till Eco Log med start omgående

Montörer till Eco Log med start omgående

Dina arbetsuppgifter

Som montör på Eco Log jobbar du tätt tillsammans med kollegorna i ditt team när ni bygger våra skogsmaskiner. Viktigt för oss är att du är beredd att leverera högsta tänkbara kvalitet, är öppen och flexibel avseende nya lösningar i en positiv anda i samarbete med dina kollegor.

Din profil

Vi söker dig som är en praktiker och gillar att skruva på maskiner. Det är meriterande om du tidigare har erfarenheter av industriell montering eller att du har arbetat som mekaniker. Du kan också ha ett stort fordonsintresse och är van att skruva, men vill jobba inom industrin.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som har ett eget driv och jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt. Som person är du även ansvarsfull, kvalitetsmedveten och har hög arbetsmoral.

Övrig information

Detta uppdrag kommer omfatta skiftgång med förmiddagsskift och eftermiddagsskift. I och med att vi ser ett snabbt behov för detta uppdrag så är det också viktigt att man inte har någon längre uppsägningstid.

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och vara uthyrd till kundföretaget. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök snarast möjligt.

För frågor kontakta konsultchef Stefan Persson på 072-517 26 14 eller stefan@konsultia.se.

Körkort B samt tillgång till egen bil är ett krav. Truck- och traverskort är meriterande, uppge i din ansökan om du innehar truck- och/eller traverskort.
Mer info
Kontaktperson Stefan Persson
Telefon 072-517 26 14
Email Mejla Stefan Persson
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi montörer till vår kund Eco Log med start omgående. Så ansök redan nu!

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se