Projektör Hälsingland

Projektör Hälsingland

Vi söker inte enbart i Söderhamn så bor du i Hälsingland - fortsätt läs!

Vill du jobba på ett företag som arbetar med energibesparande och klimatsmarta produkter och som verkar för en grönare framtid? Tycker du om att coacha andra och att driva projekt från start till mål? Vi söker dig som har arbetat som snickare, är van att ta ansvar och har erfarenhet av att arbetsleda. Är du polsktalande är det ett plus. Energihem slår varje månad nya försäljningsrekord, vill du vara med på vår framgångsresa? Sök tjänsten redan idag!

Som Projektör på Energihem gör du platsbesök hos våra kunder för att anpassa inmätningen av fönster, dörrar och solelsanläggningar efter kundens behov. Du driver själv dina projekt och ser till att inga detaljer missas. Arbetet innebär mycket kundkontakt och vi ser därför att du är duktig på att ge ett gott bemötande och god service. Du kommer att jobba i nära samarbete med våra montörer och följa upp att arbetet blir genomfört enligt gällande rutiner. Tjänsten innebär resor och övernattningar vilket du bör känna dig bekväm med.

I din roll kommer du bland annat:
  • Mäta in fönster och solelsanläggningar hos privatpersoner
  • Ha direktkontakt med både kunder och kollegor
  • Ansvara för dina projekt från start till mål, hela vägen till slutbesiktning
Vi söker dig som...

Tycker att kvalitet är ett passande ledord - du ser till att dina arbetsuppgifter blir korrekt utförda och att slutresultatet blir perfekt. Vi ser att du har byggteknisk erfarenhet genom att ha jobbat som snickare, har du arbetat som inmätare av fönster och/eller solelsanläggningar tidigare är det givetvis ett plus. Du planerar dina projekt så att de blir effektiva och väl utförda, både gällande dina egna arbetsuppgifter samt det du gör i samarbete med andra.

Som person ser vi att du är:
  • Driven och målinriktad
  • Bra på att samarbeta och förstår innebörden av god service
  • Strukturerad och noggrann
  • Kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer
Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam!

Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Du ansöker genom att mejla ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@energihem.com, skriv "Projektör Hälsingland" i ämnesraden.
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.