Bouppteckningsförrättare

Bouppteckningsförrättare

Om företaget

Edbergs Begravningsbyrå är Söderhamns äldsta begravningsbyrå - byrån startades redan 1932 av Johan Edberg. Verksamheten ägs och drivs idag av Hans Ringshamre och Daniel Edberg, som är sonson till Johan Edberg. Mycket har förändrats genom åren på Edbergs, men något som bara växt sig allt starkare med tiden är erfarenheten och kunskapen - och ambitionen att alltid utgå från varje uppdragsgivares önskemål.

Edbergs Begravningsbyrå är auktoriserad av Sveriges Begravningsbyråers Förbund vilket innebär att samtliga medarbetare har genomgått den omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av förbundet.

Edbergs består av medarbetare som på olika sätt ställer upp med råd och hjälp - före, under och efter begravningen. Inom våra kompetensområden ryms allt från solosång till boutredningar.

Dina arbetsuppgifter

När sorgen är som störst är behovet av hjälp som viktigast. Med stort hjärta och bred kunskap inom familjejuridik kommer du att arbeta i nära samarbete med våra auktoriserade boutredare. Du kommer att hantera boupteckningar, arvsskiften, ekonomisk förvaltning och vara behjälplig med allehanda administrativa arbetsuppgifter,

Din profil

Du är en person som är mycket intresserad av familjejuridik, kan agera självständigt, är flexibel och prestigelös. Du förstår att bra service och utomordentligt bemötande leder till hög kundnöjdhet. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med övriga kollegor. Du kan vara en junior person som har relevant utbildning och som ser detta som en traineetjänst med möjlighet till intern utbildning.

I den här tjänsten blir du anställd som konsult av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Edbergs begravningsbyrå. Uppdraget innebär en visstidsanställning på 6 månader men med goda möjligheter till att övergå till kunden i en tillsvidareanställning. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjlig, dock senast 5/5, då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Ewa-Lotta Sköld på 073-351 27 08 eller ewa-lotta.skold@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Ewa-Lotta Sköld
Telefon 073-351 27 08
Område Söderhamn
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork.
Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.
Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i fjorton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se