Materialhanterare till Eco Log för kommande behov.

Materialhanterare till Eco Log för kommande behov.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en person som ska arbeta med plock och hantering av reservdelar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Plock av kundorder
  • Inlagring av inköpsorder
  • Lagerhantering
  • Hantera tulldokument
  • Kontrollera och hantera lagersaldon
Du kommer också medverka vid inventering och ansvara tillsammans med de andra i teamet över att det är ordning och reda på avdelningen för
"plock & pack". Du kommer också att skicka dagens post och informera om brister, felsaldon och liknande i vårt affärssystem.

Truck-och traverskörning ingår i tjänsten.

Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tidigare.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en person som är engagerad och driven med rätt attityd och hög arbetsmoral. Du har en positiv inställning och god social förmåga.
I den här tjänsten kommer det alltid att finnas saker att göra, därför är det viktigt att du är en person som har lätt för att ta dig an nya uppgifter och gillar att ha arbetsdagarna fulla.

Det är meriterande med erfarenhet av digitala lagersystem, Eco Log jobbar i Monitor.

Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående, samtidigt som du trivs och fungerar bra med att arbeta i grupp.

Övrig information

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och vara uthyrd till kundföretaget.

Uppge i din ansökan vilka truckkort du har behörighet för.

Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se/ecolog

Om du har frågor om uppdraget eller om oss på Konsultia är du välkommen att höra av dig till Kjell Wikström tel.070-2963780 eller kjell@konsultia.se

Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut, ta därför tillfället att söka tjänsten redan idag.
Mer info
Kontaktperson Kjell Wikström
Telefon 070-2963780
Område Söderhamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eco Log är idag ca 100 anställda och redan för 50 år sedan tillverkades innovativa skogsmaskiner i Söderhamn och den traditionen lever vidare i staden än idag.
Eco Logs skördare och skotare tillhör idag det absoluta toppskiktet på marknaden och efterfrågan på produkterna ökar ytterligare. År 2021 ska företaget bygga fler maskiner än någonsin tidigare, därför finns det nu ett behov av att öka personalstyrkan.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se