Slutkontrollant

Slutkontrollant

Eco Log satsar på kvalitet och söker därför flera slutkontrollanter till vår fabrik i Söderhamn. Har du kört skogs- eller entreprenadmaskiner och har känsla för kvalitet? Då kan det här vara tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Som slutkontrollant ansvarar du för slutkontrollen i fabriken. Det innebär att gå igenom maskinen när den är färdigmonterad. En slutkontroll innefattar olika typer av funktionstester och testkörning av maskinen för att säkerställa att den är redo för leverans.

OM ARBETSUPPGIFTERNA
I teamet som arbetar med slutkontrollen finns en arbetsledare som planerar och fördelar arbetet. Du och dina kollegor utför tester för att se att maskinen beter sig som den ska, upptäcka eventuella läckage och andra kvalitetsbrister som åtgärdas innan leverans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utföra funktionstester
  • Ställa in och utföra enklare justeringar i styrsystemet
  • Testkörning
  • Felsökning
  • Viss slutmontering
  • Iordningställande av maskinerna, så som in- och utvändig tvätt
  • Avrapportering
Tillsammans med övriga medarbetare håller du god ordning och reda på avdelningen.

OM DIG
För att lyckas i rollen är du kvalitetsmedveten och har kunden i fokus. Du har erfarenhet av maskinkörning, antingen genom skogsmaskiner och/eller entreprenadmaskiner och känner igen hur en maskin låter och beter sig.

Du har praktiska erfarenheter av montering och att skruva i fordon.

Vi ser att du har ett stort tekniskt intresse och förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du ser vikten av att ha ett bra fungerade team runt dig. Du är noggrann i ditt arbetssätt och är van att arbeta strukturerat. Som person är du social, serviceinriktad och engagerad samt känner stolthet i att lämna ifrån dig en väl fungerade produkt.

Övergripande kunskaper inom moderna styrsystem, hydraulik och elektronik är meriterande.

Vid eventuella fel och brister är du en viktig länk i arbetet med att dokumentera och sprida informationen vidare inom organisationen. Vi ser därför att du är en kommunikativ person som har lätt för att lära ut.

ÖVRIGT
B-körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag är 2022-08-14. Återkoppling på ansökningarna kan komma att ske efter att ansökningstiden har löpt ut, pga semester och ledighet.

För frågor om tjänsten kontakta HR-chef Frida Forsman, frida.forsman@ecologforestry.com eller Produktionschef Henric Skarp henric.skarp@ecologforestry.com. Ansökan görs på Eco Logs hemsida.
Mer info
Kontaktperson Frida Forsman
Telefon 000000000
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ecologforestry.com/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eco Log har alltid strävat efter att konstruera de bästa och mest lönsamma maskinerna på marknaden. Och vi är stolta över att kunna säga att vi i över ett halvt sekel har levererat unika skogsmaskiner som verkligen gjort skillnad för våra kunder. Vi är idag ca 150 medarbetare som jobbar för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Våra konstruktörer, montörer, servicetekniker och säljare har kontinuerlig kontakt för att ständigt förbättra och utveckla våra produkter. Det innebär att våra kunder alltid får produkter i absolut världsklass.