Reservdelssäljare

Reservdelssäljare

Vi behöver utöka vårt reservdelsteam och därför söker vi på Eco Log en Reservdelssäljare! Är du en positiv person med stark servicekänsla och med ett maskin- och teknikintresse kan det här vara tjänsten för dig! Du kommer arbeta i ett sammansvetsat team på huvudkontoret i Söderhamn.

OM TJÄNSTEN
Som reservdelssäljare kommer du att vara en viktig del i att utveckla reservdelsförsäljningen och supporten till våra kunder över hela världen. Det kräver att du har en god kommunikativ förmåga samt att du har ett intresse för försäljning. Att söka och finna rätt fordonsbeskrivningar och manualer är en viktig del i arbetet, vi ser därför att du har ett tekniskt kunnande och intresse att lära dig våra maskiner. Du kommer att arbeta med orderhantering i form av handläggning och orderbekräftelse i våra system.

OM ARBETSUPPGIFTERNA
Vi ser att du är självgående, lösningsfokuserad och kan driva ditt arbete och dess process på egen hand. Ditt ansvarsområde är att varje kund får rätt reservdel, till rätt plats, rätt tidpunkt och med korrekt leveranssätt.
  • Daglig kontakt med återförsäljare/kunder över hela världen både via telefon och mejl.
  • Handlägga ordrar och skicka orderbekräftelse
  • Söka i system efter fordonsmanualer
  • Kontrollera restorder
  • Hantera returer från kunder/servicelämnare
OM DIG
Vi söker dig som är noggrann och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan vara självgående. Du är lösningsfokuserad, initiativrik och har en hög känsla för service.

Du har erfarenhet från tidigare arbete i lager- och reservdelsmiljö och har gärna också jobbat med lagerstyrning och kund- eller leverantörskontakter. Du gillar struktur och ordning, är bra på att analysera data samt ser möjligheter till ökad reservdelsförsäljning.

Erfarenhet inom skogsmaskins-, entreprenad- och/eller fordonsbranschen samt erfarenhet av affärssystemet Monitor ses som meriterande.

ÖVRIGT
Viktigt för tjänsten är att du pratar flytande svenska och har goda kunskaper i att kunna kommunicera på engelska både i tal och skrift, övriga språk är meriterande.

Start: Från augusti
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön

Sista ansökningsdag är 2022-08-14. Återkoppling på ansökningarna kan komma att ske efter att ansökningstiden har löpt ut, pga semester och ledighet.

För frågor om tjänsten kontakta HR-chef Frida Forsman, frida.forsman@ecologforestry.com. Ansökan görs på Eco Logs hemsida.
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Försäljning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eco Log har alltid strävat efter att konstruera de bästa och mest lönsamma maskinerna på marknaden. Och vi är stolta över att kunna säga att vi i över ett halvt sekel har levererat unika skogsmaskiner som verkligen gjort skillnad för våra kunder. Vi är idag ca 150 medarbetare som jobbar för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Våra konstruktörer, montörer, servicetekniker och säljare har kontinuerlig kontakt för att ständigt förbättra och utveckla våra produkter. Det innebär att våra kunder alltid får produkter i absolut världsklass.