Kvalitetschef

Kvalitetschef

Eco Log satsar på kvalitet! Som en del i den satsningen söker vi nu efter en Kvalitetschef till fabriken i Söderhamn. Har du en bakgrund från att leda större verksamheter inom liknande områden, kan det här vara tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
I din roll som Kvalitetschef på Eco Log ansvarar du för att leda avdelningen som består av i nuläget sex medarbetare och ständigt arbeta med att utveckla och förfina processer och metoder/verktyg för produktkvalitet och kvalitetsstyrning.

OM ARBETSUPPGIFTERNA
I dina uppgifter ingår det att initiera och driva förbättringsprojekt som har till syfte att stärka kvaliteten hos våra maskiner och leverantörer.
Du har personalansvar och tjänsten kräver förutom strategiskt övergripande arbete även närhet till det operativa.

Du ansvarar för och driver kvalitetsärenden som påverkar maskiner i fält, skapar servicemeddelanden och ser till att de genomförs, rapporterar och följer upp kostnad, utreder rotorsaken och skapar ärenden i affärssystemet Monitor.

En viktig del i arbetet är att mäta och följa upp kvalitetsbristkostnader och KPI'er samt att tillsammans med kvalitetsteamet analysera kvalitetsrapporter och dokumentation från leverantörer och initiera nödvändiga åtgärder.

OM DIG
Rollen kräver flerårig erfarenhet från operativt kvalitetsarbete. Vi ser att du har jobbat i ett kvalitetsledningssystem samt med ständiga förbättringar.

För att lyckas i rollen har du:
  • Erfarenhet från interna och externa kvalitetsrevisioner (Audits).
  • Tidigare jobbat i ledande befattning med personalansvar.
  • Kunskap om vedertagna kvalitetsverktyg så som: LEAN, 5S, 8D, 5WHY, A3, PQP, PPAP, FMEA etc är meriterande.

Vi söker dig som brinner för bra kvalitet och förstår vikten av ordning och reda. Du motiveras av utmaningar och som ledare är du kommunikativ, engagerad och drivande samtidigt som du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du ser vikten av att ditt team trivs på jobbet.
Stor vikt läggs vid din personlighet och att du är en kollega som bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Relevant utbildning är meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för den här tjänsten.

ÖVRIGT
Sista ansökningsdag är 2022-10-23 men intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan skickas in via Eco Logs hemsida.

För frågor om tjänsten kontakta COO Oliver Koller, 076-1173080 eller oliver.koller@ecologforestry.com
Mer info
Kontaktperson Oliver Koller
Telefon 076-1173080
Område Söderhamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ecologforestry.com/
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (19 dagar kvar)