Kock Stora Coop Söderhamn

Kock Stora Coop Söderhamn

Vi på Stora Coop Söderhamn söker nu dig som är positiv, pigg och matglad till vår butik!

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull kock som vill vara med och fortsätta utveckla vår populära restaurang! Vi vill att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa matglädje till våra gäster i vår Coop restaurang.

Du kommer att vara delaktig i produktionsplanering och inköp, samt se till att uppsatta riktlinjer följs och mål uppnås.

Vi vill att du har yrkeserfarenhet som kock och kunskap för att driva ett framgångsrikt kök. Meriterande om du har arbetat med specialkost då vi lagar maten till förskolor. Vi ser gärna att du kan se möjligheter och sprida en positiv energi till resten av avdelningen. Vidare följer du upp ekonomiska mål och planerar för en effektiv verksamhet som säljer med lönsamhet.

Vi lägger stor vikt vid rätt attityd och viljan att utvecklas. Att du brinner för kundmötet och älskar att laga mat är en förutsättning för ett gott resultat.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka med tillträde omgående eller enligt ök.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med vår butikschef Lars Lindberg tfn: 010-741 17 31 eller till restaurangchef Kristin Hellbom tfn: 010-741 17 56.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 26 januari 2020. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via coopmitt.se
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.