Butikssäljare Coop Ljusne

Butikssäljare Coop Ljusne

Vill du vara med i ett vinnande lag?

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Coop Ljusne ännu bättre.

Som person är du kreativ, kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemang för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att på ett bra sätt hantera stressiga situationer.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla olika typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik, såsom varuplock, kassaarbete och frontning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30h tim/veckan med tillträde i april eller enligt ök. Arbetstider på kvällar och helger förekommer.

Vill du veta mer** om tjänsten, kontakta butikschef Marie Boström tfn: 010-747 51 41

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 24 mars 2019. Ansökan lägger du in via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Marie Boström
Telefon 010-747 51 41
Område Söderhamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.