Butikschef Stora Coop Söderhamn

Butikschef Stora Coop Söderhamn

Då vår nuvarande butikschef går vidare i karriären inom Coop söker vi dig som drivs av affärsmannaskap och tycker om att leda och utveckla andra!

Vi söker dig som har branschkunnighet och affärsmannaskap för att driva en framgångsrik livsmedelsbutik. Som butikschef har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta.

Din roll kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Du kommer att ingå i butikens ledningsgrupp tillsammans med säljcheferna där ni arbetar strategiskt för butikens ständiga utveckling.

Coop Mitt erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas. Vi ser att du har en gedigen och dokumenterad erfarenhet från ledande positioner inom detalj- eller dagligvaruhandel.

Vill du veta mer angående tjänsten kontakta regionchef Patrik Hedström tfn: 010-747 53 58.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 31 januari 2021. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via Coopmitt.se
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.