Ekonomiassistenter/Förvaltare till Hem & Fastighet i Söderhamn

Ekonomiassistenter/Förvaltare till Hem & Fastighet i Söderhamn

Dina arbetsuppgifter

Vi expanderar kraftigt och kommer därför att utöka vårt kontor i Söderhamn med fler medarbetare! Vi söker därför nu två ekonomiasstistenter/förvaltare.
I rollen som ekonomiassistent och förvaltare kommer du ingå i ekonomigruppen och stötta upp främst inom arbetet med leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta med hela leverantrösreskontraflödet så som kontering, uppföljning, hantering av allmänna ekonomiska ärenden hos våra kunder. Du förvaltar våra kunders bokföring med ansvar och lyhördhet.

Utöver löpande uppgifter kommer du även att tillsammans med övriga gruppen arbeta proaktivt med att utveckla och förbättra rutiner och processer samt vara ett bollplank för medarbetare och chefer i frågor som rör leverantörsreskontra.

Din profil

För att trivas i rollen hos oss så behöver ditt arbetssätt karaktäriseras av noggrannhet och struktur och du kan enkelt arbeta med fler uppgifter samtidigt utan att tumma på kvalitén. Vidare tror vi att du är pedagogisk och öppen i ditt uttrycksätt och har lätt att samarbeta med människor med olika kunskapsnivåer.
Tidigare erfarenhet leverantörsreskontra är mycket meriterande men inte ett krav. Du behöver dock ha en grundläggande förståelse för ekonomi och bokföring. Du har förmågan att driva ditt arbete framåt och tar stort eget ansvar för de uppgifter du utför.
Din bakgrund kanske är gymnasiekonom med några års erfarenhet av liknande arbete eller så har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
Det viktigaste är ditt intresse för ekonomi och att du vill lära dig mer och utvecklas inom området!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Olof Westling på 073-3512734 eller på olof.westling@clwork.se Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast 30/6.
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Söderhamn
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Conzignus Hem och Fastighet AB bedriver ekonomisk förvaltning av framförallt bostadsrättsföreningar. Vi hanterar allt arbete via vårt egna affärssystem som är specialanpassat för bostadsrättsföreningar.
Vi är en entreprenörsorganisation och drivs av ständig utveckling och nya idéer. Vi arbetar kontinuerligt med att bedriva en allt mer digital förvaltningsverksamhet som genomsyras av transparens, kontroll, tillgänglighet och effektivitet. Vi sköter idag, med hjälp av våra 30 medarbetare, förvaltningen åt 550 bostadsrättsföreningar runt om i hela Sverige.