Rekryteringskonsult till södra Hälsingland

Rekryteringskonsult till södra Hälsingland

Dina arbetsuppgifter

För att stärka vårt team i Hälsingland så söker vi nu en driven och affärsinriktad person som vill arbeta som rekryteringskonsult. Du välkomnas till ett öppet och familjärt kontor med högt i tak.

Som rekryteringskonsult arbetar du självständigt med rekryteringsprocessen, med kundens behov och önskemål i fokus.
Du ansvarar över hela rekryteringsprocessen med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning.
En stor del av ditt arbete består även av att utveckla nya och befintliga relationer med kunder. Du startar dina arbetsdagar på kontoret i centrala Söderhamn men dina rekryteringsuppdrag kommer geografiskt vara spridda över hela Hälsingland. Har du ett genuint intresse av att förse företag med rätt kompetens, och samtidigt älskar försäljning och får energi i mötet med människor så är det just dig vi söker.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av försäjlning och/eller har arbetat med rekrytering tidigare. Det är meriterande om du har en utbildning inom ekonomi eller HR men inte ett krav. Vi tror att du som söker har ett stort kontaktnät i Söderhamn och övriga Hälsingland.

För att du ska trivas i rollen som rekryteringskonsult är det viktigt att du gillar att jobba mot uppsatta mål. Jobbet ställer stora krav på ansvar och självständigt arbete. Vill du ha ett jobb där du själv skapar dina egna affärer och ser till att fylla din kalender med innehåll, då är det här rätta jobbet för dig. Du innehar en hög social kompetens, är affärsorienterad och har ett stort intresse och kunskap om människor och organisationer.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa och bibehålla varaktiga relationer. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets gemensamma framgång.

Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Olof Westling på
073-3512734 eller olof.westling@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 23 februari
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Söderhamn
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer i norra Sverige. I Hälsingland har vi kontor i Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs och Edsbyn.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se