Montörer sökes till Söderhamn

Montörer sökes till Söderhamn

Om företaget

Vi söker nu montörer till en av våra kunder i Söderhamn! Är du en positiv, servicemedveten, noggrann och kvalitetsmedveten person som gillar ansvar, ordning och reda och har en vilja att göra ett bra jobb så är det här jobbet för dig.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team som monterar elektronikprodukter, kablage och elsystem.

Din profil

För att passa i den här rollen ser vi att du har god läsförståelse och logiskt tänkande för att hantera ritningsläsning och montering. Du har ett tekniskt intresse eller någon form av elutbildning eller utbildning inom lödning. Du har en bra kommunikativ förmåga i både svenska och engelska.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en ansvarsfull och ordningsam person med en positiv inställning.

Ansökan

Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Thomas Mårtens på mail: thomas.martens@clwork.se
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se