Dina arbetsuppgifter

Vi söker duktiga och kvalitetsmedvetna svetsare till våra kunder i Söderhamn och Bollnäs. Arbetsuppgifter som förekommer är svetsning MIG/MAG/TIG men även andra svetstekniker kan förekomma. Du kommer att arbeta självständigt varför det är viktigt att du är självgående och har god förståelse för ritningsläsning.

Din profil

Du har erfarenhet av svetsning och verkstadsarbete. Skriv i din ansökan vilka arbeten och arbetsuppgifter du har haft. Ange också i din ansökan vilka svetslicenser du har eller har haft. Det är intressant även om de inte längre är giltiga. Dina tidigare arbetsgivare beskriver dig som engagerad, kvalitetsmedveten och noggrann.

Körkort B.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Visstidsanställning
Start: Augusti
Omfattning: Heltid

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Emmelie Bruzelius på 073-3512743. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emmelie Bruzelius
Telefon 0733512743
Område Söderhamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på fjorton orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se