Traineeutbildning med inriktning CNC-operatör

Traineeutbildning med inriktning CNC-operatör

Dina arbetsuppgifter

Är du tekniskt intresserad, kanske har du en teknisk utbildning från ditt hemland och söker en språngbräda in i på svensk arbetsmarknad?
Här har du, som har rätt vilja, chansen att delta i ett traineeprogram med syftet att leda till en anställning som CNC-operatör.
Den tekniska utbildningen varvas med skräddarsydd praktik hos Clockworks kund i Söderhamn. Efter dina väl genomförda insatser i programmet är målet att du erbjuds anställning hos Clockwork med kundföretaget som arbetsplats. Många som inte är fullärda i svenska språket upplever en barriär för att komma in på svensk arbetsmarknad, därför ingår anpassat och engagerat språkstöd i utbildningen för dig som behöver.

Din profil

De förväntningar vi har på dig som person, förutom ett genuint tekniskt intresse, är att du visar stor lust, vilja och ambition att lyckas med utbildningen och ta dig in i den svenska industrin.

För att kvalificera dig är du idag utan anställning, alternativt riskerar att bli utan anställning och inskriven på arbetsförmedlingen. Urvalet sker löpande, varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Vill ni höra mer om programmet är ni varmt välkomna att kontakta Märta Adolfsson 073- 351 27 71 eller Samuli Helavuori 073- 351 27 63.

Antar du utmaningen?
Mer info
Kontaktperson Märta Adolfsson
Telefon 0733512771
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på tretton orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se