Drivna administratörer sökes!

Drivna administratörer sökes!

Dina arbetsuppgifter

Är du effektiv och strukturerad? Är du bra på att både arbeta självständigt och att samarbeta med andra? Just nu efterfrågar många av våra kunder i Söderhamn kompetenser inom administration, ekonomi, lönehantering och kundtjänst.

Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag men kan innefatta olika typer av administration, ekonomi samt kundkontakt via telefon och mail.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativa uppgifter. Kanske har du jobbat som receptionist, löneadministrtör eller ekonomiassistent?

Vi hoppas att du som söker är driven, noggrann och brinner för att ge god service i alla lägen. Du är en nyfiken person som kan hantera att ha många bollar i luften och som gillar att skapa ordning och reda.

Det är även bra om du är flexibel vad gäller arbetstider då dessa kan variera beroendes på uppdrag. Meriterande är om du har läst ekonomi på gymnasialnivå eller eftergymnasial nivå.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

För vidare frågor kontakta Samuli Helavuori , 0733-512763
Mer info
Kontaktperson Samuli Helavuori
Telefon 073-3512763
Område Söderhamn
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se