CNC-operatör till kommande uppdrag i Söderhamn

CNC-operatör till kommande uppdrag i Söderhamn

Om företaget

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig med CNC-utbildning och som har några års erfarenhet som CNC-operatör till kommande uppdrag hos våra industrikunder runt om Söderhamn. Har du dessutom tidigare erfarenhet av liknande arbete från verkstadsindustrin samt erfarenhet av ritningsläsning anses det som meriterande. Vidare ser vi gärna att du har kunskaper inom mätteknik och svarvning.

Som CNC-Operatör sköter du den mekaniska bearbetningen och tillverkningen av detaljer i produktionen. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor och du hjälper till att sköta det dagliga underhållet i maskinparken och ansvarar för att planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete. Det kan även förekomma moment i arbetet som är fysiskt krävande.

Din profil

För att trivas i rollen är du en ansvarsfull person som brinner för teknik. Du har troligtvis arbetat inom produktion de senaste åren och har en god förståelse för vad rollen som CNC-operatör innebär. I den här rollen är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är det här är ett jobb för dig som är arbetsvillig, noggrann, kvalitetsmedveten och som trivs med självständigt arbete. Beroende på kund är även truckkort meriterande.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Rebecka Lindh på rebecka.lindh@clwork.se eller Thomas Mårtens på thomas.martens@clwork.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Rebecka Lindh
Email Mejla Rebecka Lindh
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se