Ansvarig el och styrsystem hos Bruks Mobile Chippers

Ansvarig el och styrsystem hos Bruks Mobile Chippers

Dina arbetsuppgifter

Om du är tekniskt intresserad, gillar häftiga och kraftfulla maskiner och vill jobba med avancerade och moderna produkter och system med leverans på en global marknad under ett starkt och välrenommerat varumärke och som dessutom medverkar till ökat nyttjande av framtida klimatsmarta lösningar - då är detta absolut något för dig.

Du kommer att arbeta i ett team av motiverade och kompetenta medarbetare med lång erfarenhet av branschen, våra produkter och system. Tjänsten innebär att du ansvarar för produktområdet el. och styrsystem. Rollen innebär förvaltning, nyutveckling, produktunderhåll samt kundanpassningar inom el och styrsystem kopplade till våra produkter inom Mobile Chippers.

Våra maskiner och system består av egna kompletta el och styrningstekniska lösningar för maskinstyrning, säkerhetshantering m.m. där vi själva står för kunskap och idé avseende maskinernas funktion.

Mjukvaruutveckling och el-konstruktion sker i huvudsak via underleverantörer, där vi ansvarar för idé, kunskap, funktionsbeskrivning samt tekniska specifikationer och kravställning.

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet inom el och automationsområdet gärna i kombination med kunskaper inom reglerteknik och hydraulik. Erfarenhet från arbete med fordons el/elektronik inom lastbilar, entreprenadmaskiner eller skogsmaskiner är meriterande.

Som person är du affärsinriktad och representativ. Du har en hög motivation, är initiativrik och engagerad. Dessutom har du en stark drivkraft och förmåga att se lösningar. Du gillar också att arbeta mot uppsatta mål.

Du talar och skriver både engelska och svenska flytande. Andra språkkunskaper betraktas som en merit.

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat - träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, yoga, snöskoterkörning, bilar, skidåkning

Ansökan

Bruks samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling på 073-3512734 eller på olof.westling@clwork.se pga semestertider så har vi i denna rekryteringsprocess längre ansökningstid
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 28 augusti
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bruks Siwertell Group är en marknadsledande leverantör av bulkhanterings- och träbearbetningssystem. Med tusentals installationer över hela världen hanterar våra maskiner våra kunders råvaror från skog, fält, stenbrott och gruvor, upprätthåller kritiska funktioner för tillverkare, fabriker, kraftverk och hamnar. Vi konstruerar, producerar och levererar system för lastning, lossning, transport, lagring av torra bulkmaterial, tillsammans med utrustning för flisning, sållning och bearbetning av trä för biobränslen, sågverk, massa- och pappersindustri. Vi är globala och lokala. Du hittar våra huvudkontor i USA, Sverige, Tyskland, Kina, Filippinerna, Ryssland och Taiwan. Tjänsten som Rollen beskriven nedan gäller vårt kontor i Arbrå, Hälsingland.

Läs gärna mer om oss på www.bruks-siwertell.com