Servicetekniker / Tekniker / PLC till USNR

Servicetekniker / Tekniker / PLC till USNR

Har du ett intresse för teknik och mekanik och vill arbeta på ett företag i framkant? Vi söker nu en servicetekniker till USNR!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAllt sedan deras första patent för över ett århundrade sedan har USNR vuxit från en liten säljare av sågverksutrustning till världens största leverantör av utrustning och teknik för träbearbetningsindustrin. USNR är mest känt för att erbjuda omfattande lösningar till sågverk och hyvlerier. I och med förvärvet av Söderhamn Eriksson i Sverige 2015 är USNR nu även en erkänd leverantör av högkvalitativa såglinjer och kantningslinjer av europeisk typ samt Cambio-barkmaskinen som uppfunnits av dåvarande Söderhamns Verkstäder under 1950-talet och sedan dess sålts i tusentals exemplar runtom i världen. Läs mer på www.usnr.com

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du med service inom sågverksindustrin. Du arbetar avhjälpande vid underhåll, samt utför mekanisk service på industriella maskiner. Du deltar även i projekt där du arbetar nära med övriga medarbetare i teamet.

I denna roll arbetar du även i nära samarbete med kunder där företagets kunder finns över hela världen. Därav ingår resor i tjänsten.

Formella krav
  • Utbildning inom fordon/mekanik eller likvärdig utbildning
  • Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande
  • Kunskaper i PLC är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Vi ser att du är en kommunikativ person med god samarbetsförmåga då du har en tät dialog med både kollegor och kunder. Vidare är du van att arbeta lösningsorienterat och kan behålla lugnet i pressade situationer. Rollen kräver även att du har ett eget driv och är van att agera snabbt för att lösa problem.

Övrig information
Start: Augusti 2021
Plats: Söderhamn
Lön: Enligt avtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, teknik, tekniker, mekaniker, mekanik, service, industri, PLC
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!