Lagermedarbetare till USNR

Lagermedarbetare till USNR

Är du strukturerad och bekväm med fysiskt arbete? Lockas du dessutom av att arbeta på ett företag inom sågverksindustrin som värderar sin personals trivsel? Vi söker dig till rollen som lagermedarbetare på USNR!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos USNR AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetUSNR är världens största leverantör - och är den leverantör som har det mest omfattande produktprogrammet - för sågverksindustrin. Deras system producerar konstruktions- och snickerivirke, panel, plywood och fingerskarvat virke och förädlade träprodukter. USNR levererar system, service och support för anläggningar runt hela världen. Du som lagermedarbetare kommer här stötta upp kontoret i Söderhamn, som är Europas huvudkontor med 130 medarbetare inom olika områden.

USNR strävar efter att utveckla värdefokuserade lösningar med hög prestanda genom att kombinera den senaste tekniken med innovativ design med den erfarenhet de skaffat sig genom långvariga kundrelationer.

ArbetsuppgifterI rollen som lagermedarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av allmänt lagerarbete i form av truckkörning, plockning, packning, ta emot inkommande leveranser och registrering i datasystem. Du har nära samarbete med övriga kollegor på arbetsplatsen som teamledare och andra lagermedarbetare. Ni har alla ett ansvar för att upprätthålla en god ordning på lagret.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Fullständig gymnasieexamen
  • Meriterande med arbete inom lager/logistik
  • God datorvana
  • Truckkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Rollen innebär att du har flera kontaktytor och kan ta direktiv, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Vidare är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur.

Övrig information
Start: 1 juni
Plats: Söderhamn
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lagermedarbetare, lager, lagerpersonal, produktion, logistik, truck, truckkort, heltid, konsult, Söderhamn
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!