Vi söker bilmekaniker till Söderhamn

Vi söker bilmekaniker till Söderhamn

Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss. Din roll som bilmekaniker är avgörande för att vi ska lyckas. Du arbetar med att serva både kunder och deras bilar som en helhet. Till din hjälp har du ett team av ledare och kompetens. Intresse av modern teknik och att lösa problem med felsökning och elektronik behövs för att lyckas. Det är en fördel om du arbetat med Volvo och Renault samt har erfarenhet inom yrket.

Dina arbetsuppgifter

Som bilmekaniker eller som vi väljer att kalla det: Personlig servicetekniker planerar du själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning. Till din hjälp under utbildningen till Personlig servicetekniker har du stöd av en mentor och ett team av ledare och kompetens.

Vad kan du och vem är du?

Vi vill att du har fordonsteknisk
utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
Intresse av modern teknik och att lösa problem med felsökning och elektronik behövs för att lyckas.

Du tycker om att ge service, kommunicera och trivs att arbeta med människor och teknik. Vi ser gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och är stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta nedan angivna kontaktperson.

Välkommen med din ansökan!

Tommy Rönnqvist

Verkstadschef

0270- 73708

tommy.ronnqvist@bilbolaget.nu
Mer info
Kontaktperson Tommy Rönnqvist
Telefon 0270- 73708
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bilbolaget.nu
Sista ansökningsdag 14 apr (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framför oss ser vi en spännande resa. Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. Bilbolaget är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Vi jobbar med bilvarumärkena
Volvo, Renault och Dacia. Det är också dessa bilmärken som våra verkstäder är auktoriserade för.