Projektledare inom montage till Bergvik Sweden

Projektledare inom montage till Bergvik Sweden

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare har du ett viktigt ansvar ut mot våra kunder i att planera och samordna monteringen av våra installationsgolv och -tak. Du samarbetar nära dina kollegor i säljorganisationen, produktionen samt övriga avdelningar. Du är ansvarig från projektstart till slutmontering och har löpande kontakt med kunder och montörer för att säkerhetsställa att montagen görs på rätt sätt. Att material och information finns på plats samt att montering sker enligt utsatt deadline ingår i ditt ansvar. Du besöker kunder för att se hur arbetet går, ger rekommendationer och utvärderar arbeten och om behov uppstår kommer du själv arbeta med viss montering. Periodvis kommer du att resa både inom Sverige samt utomlands till våra kunder.

Din profil

För att passa i rollen ser vi att du har en praktisk bakgrund och teknisk förståelse som du har förvärvat genom att du tidigare arbetat exempelvis med montage eller som elektriker, snickare eller arbetsledare på en byggarbetsplats. Erfarenhet av att arbeta med projektledning samt arbetsleda personal är ett krav.

Avgörande för rollen är att du har lätt att planera och strukturera ditt arbete då det krävs för att hålla tidsplaner. Vi ser även att du är lösningsorienterad då det ibland sker förändringar med kort varsel och att du då har förmågan att snabbt ställa om och hitta nya lösningar. Vidare är du van att arbeta resultatinriktat för att nå uppsatta mål. Utöver det ser vi även att du är stabil som person och behåller lugnet vid pressade situationer.

Din sociala förmåga och intresse för att skapa relationer både externt och internt är central för att lyckas. Hos oss är du en del i laget och det är viktigt för oss att du bidrar till det.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kan du spanska är det meriterande. B- körkort är ett krav.

Ansökan

Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 11 december 2022. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnéa Hedenberg på telefonnummer: 073 351 27 84, linnea.hedenberg@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Linnea Hedenberg
Telefon 0733512784
Email Mejla Linnea Hedenberg
Område Söderhamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bergvik Sweden är ett företag i Bergvik strax utanför Söderhamn i Hälsingland. Här ligger vårt huvudkontor och fabriken för tillverkning av våra produkter. Vi har även ett lokalt försäljningskontor i Västerås.

Vi har specialiserat oss på kompletta lösningar av installationsgolv till främst el- och kraftindustrin samt datorhallar, men även inom områden som exempelvis övervakningscentraler och laboratorier. Sedan starten 1970 har vi investerat stort i FoU vilket har resulterat i de smarta och hållbara produkter som vi erbjuder idag. Utvecklingen har bl.a. resulterat i ett installationstak med samma användningsområden som våra golv, vilket ger våra kunder en ännu mer komplett lösning.

Bergvik Sweden AB är en del av Bergvik Group-koncernen och har systerbolag i Sydafrika, USA, Norge och Australien.

Läs mer om oss på www.bergvik.com

Har du en praktisk bakgrund och gillar att arbeta med projektledning? Vill du vara med och leda projekt från början till slut i en prestigelös organisation? Nu söker vi dig som vill jobba som projektledare inom montage hos oss på Bergvik Sweden.