Din bakgrund
Vi söker dig som har vana av att jobba inom bygg- och/eller industribranschen. En god fysik är en förutsättning för att klara jobbet. Kunskap att läsa ritningar och förmåga att följa monteringsanvisningar. Som person är du van att arbeta självständigt men trivs även med att arbeta i team och då helst som ledande montör. Du är drivande, engagerad och van att jobba i ett högt tempo.

Vi erbjuder
Som montör på Bergvik får du ett fritt, självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett internt och externt kontaktnät.
En hel del resor förekommer i tjänsten, mestadels inrikes men även utrikes.

Om jobbet
Hos oss på Bergvik får du ett mycket varierande arbete, våra installationer omfattar allt från små golv i elrum till golv och tak installationer i stora datorhallar och allt där emellan.

Du får ett stort eget ansvar, många av våra installationer utförs som ensamarbete utan fast arbetsplatsledning, där du som montör ser till att installationerna blir korrekt utförda.

Det är viktigt att du som söker är serviceinriktad med förmåga att bygga arbetsrelationer. Därför läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din profil
Då arbetet är varierat ser vi att du som söker tidigare har arbetat inom bygg- och/eller industribranschen.

För att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med oss är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och har ett serviceinriktat arbetssätt.

Baskunskaper i engelska är ett krav.

Anställning
Fast anställning (provanställning tillämpas)Heltid
Tillträde omgående.

Vänta inte, sök nu då urval sker löpande.

Ansökningar skickas till info@bergvik.com, med "Ansökan Montör" i ämnesfältet.

För mer information kontakta Leif Eriksson
0270-728 00
Mer info
Område Söderhamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec (41 dagar kvar)