Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Inköpare till Morgårdshammar AB

Ansök nu
Om företaget
Morgårdshammar är ett ingenjörsföretag som specialiserat sig på att designa och leverera produkter och maskiner för produktion inom stålindustrin. Företaget har sitt huvudkontor i Smedjebacken och ingår sedan 1987 i den italiensk Danieli-koncernen.

För mer information, besök gärna www.morgardshammar.se

Dina arbetsuppgifter
Som inköpare på Morgårdshammar AB kommer du ingå i det Österrikiska inköpsteamet men kommer även jobba nära dina kollegor lokalt i Smedjebacken. Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera att hantera prisförfrågningar, granska offerter och genomföra inköp. Du kommer att vara ansvarig för att övervaka och säkerställa orderbekräftelser samt följa upp leverantörer. Att registrera försäljningsorder, skapa packlistor för kundinstallationer och genomföra leveranser kommer också att vara en viktig del av din roll.

Du kommer att vara en viktig drivkraft för att skapa en positiv och effektiv arbetsmiljö för Morgårdshammar ABs medarbetare. Du kommer att utgå från Smedjebacken och som en del av ett internationellt företag kommer det även bli aktuellt med att resa till moderbolagets site i Österrike men även till leverantörer och kunder i både Sverige och norden.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har jobbat med inköp och gärna i kombination med att ha arbetat inom tung industri. En bakgrund inom dessa områden kommer ge dig en fördel då vi tror att du tillgodogjort dig en stark förståelse för hur kundernas verksamhet fungerar och det kommer vara en av de viktigaste egenskaperna. Att inse kostnaderna för kunden om produktionen står stilla är av yttersta vikt, och du behöver vara medveten om hur dina inköpsbeslut påverkar företagens övergripande prestanda. Därför tror vi att du ser hög kvalitet och service som en naturlig del i din arbetsvardag. Vi tar förgivet att du har god datorvana, främst i Excel och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Eftersom du kommer ha en viktig roll både internt och för externa parter är det viktigt att du är prestigelös i ditt förhållningssätt och samarbetar för att hitta den bästa lösningen för samtliga parter. Det tror vi kommer skapa starka och långsiktiga relationer.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du är rätt person för denna spännande roll, tveka inte med att skicka in din ansökan!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Morgårdshammar AB med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Veronica Rönngren på telefon: 0733-51 27 67.
Ansök senast 11 oktober 2023 via www.clockworkpeople.se

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare