VA-ingenjör

VA-ingenjör

Vi söker nu en VA-ingenjör till vår avdelning VA. Tjänsten är för närvarande placerad på vårt ledningskontor i Smedjebacken.

Arbetsuppgifter
Som VA-ingenjör hos oss kommer ditt uppdrag i första hand att vara kopplat till avloppsreningsverken och vattenverken i Ludvika och Smedjebackens kommuner.

Arbetsuppgifterna består av upprättande av miljörapporter, uppföljning och revidering av egenkontrollprogram, uppströmsarbete på ledningsnätet, uppföljning gällande tillståndsbeslut och miljölagstiftning, provtagning av avloppsvatten, utredningsarbeten samt att medverka i olika arbetsgrupper i kommunkoncernerna Ludvika och Smedjebacken. I övrigt kan arbetsuppgifterna variera.

Kvalifikationer
Du har relevant högskoleutbildning med inriktning mot
VA, kemi, process, drift eller motsvarande kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

B-körkort, goda grundläggande datorkunskaper samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är ett krav.

Några års erfarenhet från VA-branschen alternativt processindustrin är meriterande. Kunskap inom övervakningssystemen VA-operatör och ABB 800xA samt kemikaliehanteringssystemet EcoOnline är också meriterande.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du arbetar systematiskt, har god analytisk förmåga och processtänk. Dessutom är du en god samarbetspartner då du gärna arbetar i team samt utbyter idéer och erfarenheter med andra. Du prioriterar att ge god service både internt inom organisationen och externt mot våra kunder.

Anställningsvillkor
Heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant för dig?
Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du får vara med att påverka och utveckla WBAB tillsammans med engagerade kollegor.

Kontaktpersoner
Tommy Norgren, VA-chef:
E-post tommy.norgren@wbab.se
Telefon 0240-309 21

Martina Andersson, VA-ingenjör:
E-post martina.andersson@wbab.se
Telefon 0240-309 26

Facklig företrädare
Krister Kroon, Vision
E-post krister.kroon@wbab.se
Telefon 0240-309 31

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 maj 2021. Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV via e-post till info@wbab.se. Skriv: "VA-ingenjör" i ämnesraden.

WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Ansökningshandlingar kommer att sparas under pågående rekryteringsprocess och raderas efter avslutad rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.

Mer info
Område Smedjebacken
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://wbab.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kort om oss
WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 70 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, servicein­riktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss kort och gott för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun.