Servicemedarbetare lokalvård / fönsterputs

Servicemedarbetare lokalvård / fönsterputs

Vill du förenkla livet för människor?

Just nu söker vi både lokalvårdare och fönsterputsare!

SEBAB är ett företag som tar arbetsgivaransvaret på största allvar. Vi erbjuder fasta deltidsanställningar med provanställning. Vi har kollektivavtal och ansvarsförsäkring så du aldrig behöver oroa dig för eventuella skador och olyckor som sker på jobbet. Vi jobbar endast med den bästa utrustningen och självklart bekväma och funktionella arbetskläder. Dessutom får du bidrag hos oss till träning och motion så att du håller dig frisk.

Utbildning inom lokalvård
När du börjar som städare hos oss får du en introduktion och därefter kontinuerlig utbildning och utveckling så du kan bli ännu bättre på ditt jobb. Vi jobbar med löpande uppföljning för att se till att vår personal håller högsta klass.

Så här är det att jobba som lokalvårdare på SEBAB
Som lokalvårdare har du 10-15 kunder i veckan. Vår gemenskap är stark även om vi till stor del jobbar självständigt. Vi kommer från en del olika bakgrunder men har det gemensamt att vi bryr oss om våra kunder och vi är stolta över det vi gör.

Är du vår framtida medarbetare?
Vi stöttar dig hela vägen så att du kan göra ett bra jobb, men det är viktigt att du är:

   • Noggrann: Du har som vana att sträcka lakanet en extra gång eller se till att tavlorna hänger rakt.
   • Självständig: I ditt jobb som städare måste du kunna vara bekväm med att jobba på egen hand när du är ute i hemmen eller på företagen.
   • Pålitlig och hjälpsam: Det är viktigt att du sätter dig in i hur det känns att komma hem där du har städat. Kunderna ska känna att de litar på dig. Lika viktigt är att du är hjälpsam mot kollegor.
   • Bekväm med det svenska språket i tal och skrift.

Ansökan
Lämna gärna din intresseanmälan för arbete som lokalvårdare hos oss på SEBAB redan idag. Vi intervjuar löpande.

Välkommen att bli en del av vår gemenskap och gör ett jobb inom städning som du kan vara stolt över!
Kika gärna in på www.sebab.nu och läs mer om vad vi gör.

Sökord:
Serviceyrke, service, hemservice, hemstädning, städning, städ, städare, hotellstädning, kontorsstädning, lokalvård, lokalvårdare, SRY, fönsterputs, fönsterputsare
Mer info
Kontaktperson Jerry Christiansen
Email Mejla Jerry Christiansen
Område Smedjebacken
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sebab.nu
Sista ansökningsdag 29 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sebab är ett städ och serviceföretag med säte i Smedjebacken. Vi startade redan 2012 som Bergslagen Städservice, nu har vi valt att använda oss av vårat juridiska företags namn Städ & Entreprenad i Bergslagen AB. Vi vänder oss till privatpersoner såväl som företag inom dalarna, västmanland & Stockholm. Vi är petnoga hela vägen från första kontakt till färdigt jobb. Växa – det vill vi göra på sikt, vi vet att våra kunder är allt och därför vårdar vi dem med omsorg. Kompetens, det har vi massor av inom företaget, våga testa oss så får du själv se. Vi jobbar med ett stort miljötänk och vår personal omfattas av rejäla ansvarsförsäkringar och kollektivavtal.