Upphandlare

Upphandlare

Välkommen till Smedjebackens kommun!

Våra styrkor är prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Som medarbetare hos oss blir du en viktig samhällsbyggare, någon som gör skillnad. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är ledord. Smedjebacken erbjuder bra boende och våra många föreningar, eldsjälar och entreprenörer bidrar till livskvalitet, sammanhållning och levande traditioner i hela kommunen.

Ekonomi- och upphandlingsavdelningen

Vi söker en upphandlare till Ekonomi- och upphandlingsavdelningen. Genom denna rekrytering utökar vi nu till två upphandlare på avdelningen. Totalt består avdelningen av nio personer.

Arbetsuppgifter

Som upphandlare kommer du att få ett självständigt, omväxlande och stimulerande arbete.

Arbetet innefattar hela upphandlingsprocessen, från marknadsundersökning, upprättande av upphandlingsdokument i samarbete med beställare, annonsering, utvärdering av inkomna anbud, förhandling och avtalsskrivning till att delta i uppföljning och förvaltning av avtal i vår avtalsdatabas. Arbetet innefattar även att ha en projektledande och konsultativ roll gällande avtal, upphandlingsfrågor samt de upphandlingar avdelningen ansvarar för.

Vi använder E-avrop som upphandlingsverktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling samt dokumenterade kunskaper om lagen om offentlig upphandling och olika delar inom upphandlingsområdet, då du kommer att arbeta både med LOU, LUF samt med kvalitetssäkring av entreprenadupphandlingar.

Vi förutsätter att du har eftergymnasial utbildning som är relevant för området.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss uppskattar du en varierad arbetssituation där du är drivande och kan prioritera mellan flera olika arbetsuppgifter. Du trivs i samarbete med andra men har också förmåga att arbeta självständigt, driva projekt och hitta lösningar. Vi vill att du är initiativtagande, strukturerad och självgående.

Du är serviceinriktad, kommunikativ och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Som person är du även positiv, diplomatisk och ödmjuk i din framtoning, samt har lätt att samarbeta med olika aktörer. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Löpande intervjuer sker under rekryteringsprocessen och tjänsten kan bli att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registrering av CV var god kontakta Webcruiter kundservice.
Mer info
Kontaktperson Jonas Källman
Telefon 0240-66 01 47
Område Smedjebacken
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Transport & Logistik, Inköp, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.smedjebacken.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge. Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. För mer information om Smedjebacken, besök gärna vår hemsida: http://www.smedjebacken.se