Konstruktör till SWL Stålkonstruktioner

Konstruktör till SWL Stålkonstruktioner

Om tjänsten
SWL Stålkonstruktioner jobbar med att tillverka fackverksbalkar och rörbryggor på kundens beställning. Efter flera års utveckling är vi en av dem större fackverkstillverkarna i landet, och jobbar ständigt för att utveckla vår verksamhet. SWL har 27 anställda i Smedjebacken och ingår i en större koncern.

Som konstruktör på SWL så kommer du att vara en del av projekten hela vägen från försäljning till färdig tillverkning. I arbetet kommer du att ha kontakt med allt från produktion, till konstruktörer, försäljare och såklart med våra kunder. Du kommer att arbeta med vårt egna konstruktionsprogram, CAD och TEKLA. I din roll som konstruktör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att granska konstruktionsritningar ur ett produktionsperspektiv.

Om dig
Vi söker dig som har teknisk utbildning som lägst på gymnasienivå. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom grafisk konstruktion med erfarenhet av att rita, skapa eller använda digitala miljöer så är det ett stort plus. Det är även meriterande med praktisk byggerfarenhet men inget krav för att söka tjänsten. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor. Du är också strukturerad med och har en stor känsla för ordning och reda.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk utbildning
  • Vana av att jobba i CAD och TEKLA är ett stort plus
  • Du är noggrann, jobbar metodiskt och håller ordning & reda
  • Du är lyhörd och trivs att samarbeta med andra samt har förståelse för kundens roll i värdekedjan.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve 023- 70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Konstruktör, SWL, SWL Stålkonstruktioner, Adecco, Smedjebacken, TEKLA, CAD
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Smedjebacken
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.