Automationstekniker/Instrumenttekniker till Ovako Bar AB

Automationstekniker/Instrumenttekniker till Ovako Bar AB

Vår kund Ovako Bar AB i Smedjebacken har behov av att förstärka teamet med en Automations/Instrumenttekniker till el- och automationsavdelningen med inriktning mot Stålverk och Mediumverk. Har du en elteknisk utbildning i grunden, gärna med styr- och reglerinriktning och är ute efter ett nytt spännande uppdrag! Är du samtidigt serviceinriktad, nyfiken och gillar att ta initiativ? Då tycker jag att du söka tjänsten som Instrument och Automationstekniker hos Ovako!

Om tjänsten
Som Instrumenttekniker kommer du i huvudsak att arbeta med att underhålla, kalibrera, dokumentera, kontrollera, programmera och installera instrument och tillhörande reglerutrustning. Tillverkning av olika pyrometerlansar och termoelement är även förekommande. Befattningen kräver goda processkunskaper och datakunskap då arbetet ofta sker i underhållssystem, processdatorsystem och processtyrsystem.

Styrsystemen vi har är S7, S5, ABB master, ABB Freelance och tillhörande WinCC och 800XA.

Tjänsten som Instrument och Automationstekniker är en tillsvidaretjänst hos vår kund Ovako Bar i Smedjebacken med tillsättning enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har 3-4 årig elteknisk utbildning, gärna med styr- och reglerinriktning. Du är en serviceinriktad, kvalitetstänkande och intresserad person som gärna delar med dig av dina kunskaper. Meriterande är tidigare praktisk erfarenhet av arbeten inom automation i processindustrin. Som instrumenttekniker kommer du att jobba både självständigt och i grupp, tillsammans med övriga underhåll eller direkt mot produktionen, varför god samarbets- och initiativförmåga är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ovako
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager, transport och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs - vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 2 800 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 900 miljoner euro. Ovako är ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med över 100 000 anställda globalt och en årlig omsättning på cirka 50 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.com, www.sanyo-steel.co.jp och www.nipponsteel.com. För mer information besök oss på www.ovako.com.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023- 70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Instrumenttekniker, Automationstekniker, elektriker, automation, underhåll, Ovako, Smedjebacken, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Smedjebacken
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.