Växellådsmekaniker

Växellådsmekaniker

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker kommer du att jobba med växellådor inom valsverksindustrin. Utrustningarna är komplexa och innehåller avancerad teknik. Du kan komma att arbeta med analys,renovering,och montering av dessa. Arbetsuppgifterna är flexibla och sker till stor del under individuellt ansvar. Du samarbetar framförallt med andra montörer, konstruktörer och orderbehandlare.

Uppdragsperiod: Start omgående t.o.m. 6 månader framåt och chans till förlängning eller anställning hos vår beställare.
Arbete på annan ort är förekommande.
Arbetsomfattning: Heltid

Din profil

Du har gymnasiekompetens inom teknik, kunskap inom fordons, valsverksindustri eller mekanik/hydraulik samt goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift. Ett krav är att du har erfarenhet av att ha jobbat med mekanik, hydraulik och växellådor. Vidare är du självgående med initiativförmåga att lösa problem själv. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med växellådor inom valsverksindustrin.

Körkort B är ett krav.

Som person är du positiv, öppen och har lätt för att samarbeta med andra. Du är fokuserad på ditt arbete och har en drivande förmåga att ta ett omfattande arbete från start till mål. Du är noggrann, har ett gott ordningssinne samt har en förmåga att arbeta strukturerat.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss?
Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 2018-06-30.

För frågor om tjänsten kontakta konsultchef Jan Henriksson på tel: 0733-51 27 23 eller via mail: jan.henriksson@clwork.se.
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Jan Henriksson
Telefon 073-3512723
Område Smedjebacken
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på tretton orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se