Säljledare färskvaror Coop Smedjebacken

Säljledare färskvaror Coop Smedjebacken

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och vill arbeta på vår färskvaruavdelning som säljledare. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare skapar en levande avdelning med det bästa kundmötet som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du är delaktig i butikens drift med varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock och exponering.

I din roll som säljledare har du även till uppgift att:
  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan
  • Skapa merförsäljning och inspirera kunden genom en välplanerad avdelning
  • Att skapa en effektiv, inspirerande och lönsam avdelning.
Branschvana från arbete i livsmedelsbutik är ett krav och det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av färskvaror. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som föregås av en provanställning med tillträde omgående.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta vår butikschef Emil Johansson på tfn: 010 741 21 51.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 28 februari 2021. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag via coopmitt.se
Mer info
Område Smedjebacken
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.