Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
23 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sebastian Stromberg
Telefon
Ansök nu

Nu söker vi en montör med tjänstgöring såväl i egna verkstaden som ute hos Ropacks kunder i Norden.

Om företaget
Vi tillverkar en rad olika sorters maskiner för materialhantering inom flera industrigrenar och för att kunna erbjuda våra kunder riktigt bra service tillverkar vi även transportsystem med bland annat rullbanor och kedjetransportörer.
Detta göra att vi är en komplett totalleverantör inom materialhantering som med vår långa erfarenhet och stora kunskap inom det här området skapar nära och bra relationer med våra kunder.

Läs mer om företaget på ropack.se.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att vara delaktig i monteringen av företagets produkter hemma i verkstaden i Skurup, men stor del av tiden monterar och servar man även ute hos Ropacks kunder runtom i Norden.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare jobbat som montör. Du är van att arbeta utefter ritningar och har kunskaper inom såväl hydraulik och pneumatik som mekanik. Du är tekniskt intresserad och drivs av att hitta lösningar och förbättringar. Då du kommer att vara i kontakt med Ropacks kunder behöver du vara serviceinriktad och ha god social förmåga.

Du har körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Strömberg, 0417-77 99 85 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde enl överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 15/12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tillverkar en rad olika sorters maskiner för materialhantering inom flera industrigrenar och för att kunna erbjuda våra kunder riktigt bra service tillverkar vi även transportsystem med bland annat rullbanor och kedjetransportörer. Detta göra att vi är en komplett totalleverantör inom materialhantering som med vår långa erfarenhet och stora kunskap inom det här området skapar nära och bra relationer med våra kunder. Läs mer om företaget på ropack.se.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlskrona
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Lund
Industri & Anläggning
Företagslogga
Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga