Hoppa till innehåll

Servicetekniker, CLAAS & lantbruksmaskiner

Är du tekniskt intresserad med erfarenhet av service och reparationer av tunga maskiner och har du ett stort intresse för lantbruksbranschen? Letar du efter en utvecklande och spännande roll med härliga kollegor och vill arbeta med branschens ledande varumärken och specialisera dig på CLAAS?

Då är du vår nya servicetekniker på Swedish Agro!

VAD BLIR DU EN DEL AV?
Swedish Agro
Swedish Agro är ett svenskt snabbväxande företag och en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen. Vi växer i hela landet och vill bli fler på alla våra anläggningar:

På Swedish Agro skapar vi värde för våra lantbrukare genom att samarbete med de ledande varumärkena i branschen av högsta kvalité från CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR och AGXEED. Som servicetekniker blir du en del av ett engagerat och roligt team som tillsammans bedriver verkstaden framåt genom god service för våra kunder och reparationer på lantbruksmaskiner av alla dess slag i en omväxlande och utvecklande miljö.

"Som servicetekniker på Swedish Agro får du arbeta med kvalitativa maskiner, i en fin verkstad och med bra personal. Du får arbeta med många olika grejor och de är det som är det roliga, man lär sig något nytt varje dag."- säger Joakim Andersson, servicetekniker i Skurup.

VI ERBJUDER
Starkare tillsammans
På Swedish Agro bygger vår grund på samarbete där vi anser att vi är starkare tillsammans. Vi erbjuder därmed en arbetsplats där vi utvecklas tillsammans - över avdelningar, kompetenser och landsgränser. Då vi stolt är specialister och arbetar med de mest högteknologiska produkterna på marknaden har våra servicetekniker möjlighet för både interna och externa utbildningar hos våra leverantörer att få kunskap om den senaste tekniken och utveckla viktiga kompetenser för arbetet.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Varierande uppdrag både i verkstad och ute på fält

Som servicetekniker har du ansvar för att serva och reparera lantbruksmaskiner och bedriva god service för våra kunder. I en omväxande roll arbetar du både i verkstaden och ute på fält för att hjälpa våra kunder på plats. I denna roll får möjlighet att arbeta flexibelt och självständigt genom att arbeta med olika maskiner, felsökningar och problematik att undersöka. Dokumentation och kundkontakt är en viktig del av arbetet där du tillsammans med dina kollegor har stort inflytande för att bedriva verkstaden framåt. Som servicetekniker agera du även som en viktig länk mellan våra säljare, leverantörer, samarbetspartners och andra avdelningar i företaget med tydligt samarbete och gemensamma mål. Du kommer att bli en del av vårt härliga team på respektive verkstad med nära kollegor och en verkstadschef.

DIN PROFIL
Stort intresse för teknik och maskiner
Du är en person som har ett stort intresse för teknik och maskiner, tar ansvar och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett stort kundfokus och vill aktivt arbeta för en god service både i rätt tid och kvalité. Du tycker om att utvecklas, lära dig nya saker varje dag och ser lösningar i stället för problem. Du delar självklart våra värderingar långsiktighet, kvalité och lönsamhet som skapar det största möjliga mervärde för den svenska lantbrukaren. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, intresse och driv.

Vidare ser vi att du har:
  • Fordonsteknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av tunga fordon/maskiner
  • Några års erfarenhet inom branschen är meriterande
  • Kunskap inom hydraulik/el
  • B körkort är ett krav
ÄR DU INTRESSERAD?
Så ansöker du
Om du tycker att tjänsten låter spännande, skicka gärna din ansökan till oss idag eller så snart som möjligt genom att klicka på "ANSÖK". Vi räknar med att hålla intervjuer löpande.

Vi tror att mångfald stärker lösningen av uppgifter. Vi uppmanar därför alla intresserade - oavsett bakgrund - att söka tjänsten. Vi hoppas att höra från dig!

EN INTERNATIONELL KONCERN
Vi vill skapa värde! För lantbruket, för lantbrukaren och för våra medarbetare.
Swedish Agro är en del av Danish Agro-koncernen, med mer än 5 000 kollegor fördelat på 100+ företag i 15 länder. Från fältet till skärmen är våra medarbetare kärnan i vår förmåga att skapa värde och utveckla framtidens lantbruk och säkerställa att vi kan spela en avgörande roll i branschens digitala och gröna omställning och att vi varje dag hjälper lantbrukaren att odla mat i världsklass. Detta gör vi genom att stärka, odla och utveckla branschen och inte minst varandra. Och vi behöver dig också!
Swedish Agro logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Swedish Agro förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner i framkant. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkar vi foder för flera djurslag. Maskinföretaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR och AGXEED i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter, både via egna anläggningar och servicepartners. Spannmålshandel utgör en viktig del av vår verksamhet. Vi har egen utsädesförädling via vårt systerbolag Nordic Seed och en kort väg mellan förädling och lantbruk vilket levererar säkra sorter som lever upp till ständigt ökade krav på kvalitets- och odlingsegenskaper. Swedish Agro bedriver butiksverksamhet med inriktning mot trädgård, husdjur, lantbruk, skog och jakt.

En internationell koncern

Swedish Agro är en del av Danish Agro-gruppen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Vi är en av de största och viktigaste partnerna för lantbruket i Östersjöregionen. Koncernen har mer än 5 000 medarbetare i sex affärsdivisioner och cirka 100 dotterbolag i 15 länder.

Swedish Agros vision

är att vara den valda och viktigaste samarbetspartnern för lantbruket i Sverige. Dit når vi genom att skapa största möjliga mervärde för varje enskild lantbrukare.

Långsiktighet - kvalitet - lönsamhet

Inom Swedish Agro tror vi på svenskt lantbruk. Våra ledord är långsiktighet, kvalitet och lönsamhet. Sedan 1901 har våra ägares och kunders behov varit utgångspunkten i alla beslut. Lantbrukarens framgång är vår framgång. Vi ägnar varje dag åt att skapa värde för de lantbrukare vi samarbetar med. Vi kallar det Cultivating Value.

Cultivating Value

Vi vill skapa värde - för lantbruket, för lantbrukaren och för våra medarbetare. Cultivating Value är värdegrunden som genomsyrar hela koncernen. Den innebär att vi har fokus på att skapa värde och tillväxt för både kunder och anställda. Bland annat genom att ge dig som är anställd de bästa förutsättningarna att lyckas med ditt jobb. Dessa förutsättningar skapar vi med hjälp av delaktighet, kunskapsutbyte och kompetensutveckling. Varje medarbetares eget engagemang är den viktigaste delen av värdegrunden.

Genom koncernens samlade inköpskraft och innovativa produktutveckling kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att våra medarbetare ska ha den typ av kunskap och erfarenhet som dagligen gynnar våra kunder.

Cultivating står för en önskan om och en passion för att stärka, utveckla och förfina kunskap, färdigheter och produkter.

Value står för det värde vi ämnar skapa för våra kunder och medarbetare och innefattar både konkreta produktionsresultat på gårdsnivå och ökad kunskap i ett större perspektiv.
https://www.swedishagromachinery.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Skövde
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Kristianstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Halmstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Kristianstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga