Hoppa till innehåll
Att jobba som maskinbyggare hos oss på Ropack innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för automation/teknik med en varierad vardag. Du kommer bl.a. att arbeta med svetsning, mekaniska montage, samt installation av bl.a pallastare, banor, specialmaskiner för automation inom tillverkningsindustrin. Du arbetar i spännande projekt, både internt och ute hos kunder.

I rollen som maskinbyggare blir din huvudsakliga uppgift att bygga maskiner efter ritningar. Du ska kunna svetsa maskinstativ, montera i verkstad samt forma i plåt. Goda kunskaper i ritningsläsning samt svetsning eller montering krävs.

Du bör trivas med att arbeta självständigt eller i grupp. Du är bra på att hantera stress och tycker om ett varierande arbete. Du är en flexibel, noggrann och pålitlig medarbetare som sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Stor vikt kommer ligga på de personliga egenskaperna. Våra installationer finns oftast på annan ort vilket innebär resor i tjänsten.

Vi kräver att du har goda kunskaper i svenska i båda tal och skrift samt har körkort.

Omgående
tillträde med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kollektivavtal
finns
Mer info
Kontaktperson
Niklas Larsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ropack Materialhantering är ett
familjeföretag som konstruerar och tillverkar produkter och anläggningar för intern materialhantering, automation och värmeteknik. Kunderna återfinns inom alla näringsgrenar men främst inom livsmedels- och oljeindustrin. Företaget har 12 anställda med kontor och verkstad i Skurup.

Liknande jobb