Hoppa till innehåll
PGEtikett AB logotyp

Proaktiv innesäljareOm PG Etikett

PG Etikett tillverkar etiketter utifrån stort kund- och kvalitetsfokus, där vi dagligen arbetar för att tillgodose våra kunders önskemål gällande sina etiketter. Våra kunder finns i flera branscher och över hela landet.

Vi har funnits i nuvarande form sedan 2015. Vårt kontor och vår produktion ligger i Skurup, där vi idag är 18 medarbetare som arbetar mot gemensamma mål. Våra beslutsvägar är korta och vi arbetar efter principen att alla anställda ska känna en delaktighet i processen.Arbetsbeskrivning

Vi söker en proaktiv innesäljare till vårt kontor. Som innesäljare ägnar du merparten av din tid till att bearbeta och ta hand om befintliga kunder. Du kommer beräkna pris, ge offert och ta emot beställningar.
Därtill kommer du även att arbeta med att aktivt söka upp och bearbeta potentiellt nya kunder.

Du kommer ingå i ett team av tre, där ni självständigt och tillsammans arbetar med att tillgodose kundernas behov. Kontakten med kund sker mestadels via telefon samt mail, och teamet har ett gemensamt ansvar för vår telefonväxel.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god social kompetens och drivs av att arbeta med stort kundfokus. Du känner dig därför trygg i att ha kontakt med kunder både via telefon, mail och vid besök. Vi ser även att du är bekväm med att arbeta både självständigt och i grupp, samt har en god kommunikativ förmåga muntligt och skriftligt gentemot såväl kollegor som kunder.

Vi önskar att du är ordningsam, strukturerad och har vana av samt trivs med administrativt arbete. Du kan föra dig tydligt och säkert i kontakt med kunder, både via mail och telefon.

Du har en nyfikenhet och vilja att lära dig nytt och en förmåga att sätta dig in i nya kunskaper. Har du tidigare erfarenhet från den grafiska branschen kan det vara fördelaktigt.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Önskade kompetenser:

-
Avslutad gymnasieutbildning och/eller eftergymnasial utbildning

-
Goda kunskaper inom Microsoft Office-paketet

-
Obehindrad
svenska i tal och skrift då detta krävs för att kommunicera effektivt med våra kunder

-
Ekonomiskt sinne


Om
rekryteringsprocessen:


Start: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Skurup

Omfattning: Heltid, 08.00 – 16.30

Vi tillämpar provanställning 6 månader

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan och eventuella frågor:

Lina Grundström

lina@pgetikett.se
Mer info
Kontaktperson
Lina Grundström
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Liknande jobb