Hoppa till innehåll
Olssons Elektromekaniska logotyp

Mekanikkonstruktör till Olssons Elektromekaniska

Ansök nu
Jobba med konstruktion inom mekanik på ett bolag med mycket teknik! Olssons Elektromekaniska i Rydsgård söker Mekanikkonstruktör!

Har du ett tekniskt intresse och vill jobba med mekanikkonstruktion på ett växande bolag inom reservkraft? Som Mekanikkonstruktör hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, Skåne, arbetar du med att konstruera allt från detaljer till hela den mekaniska installationen med alla kringsystem. En spännande möjlighet för dig som vill arbeta i en bred konstruktörsroll och som gillar att hitta lösningar och nya vägar för att få saker att fungera.

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska är du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är ett växande bolag med ny teknik och spännande produkter, kunder och anläggningar. Hos oss får du möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och arbeta med varierande konstruktioner från detaljnivå till färdig installation. För dig med stort tekniskt intresse och nyfikenhet finns det goda förutsättningar för utveckling, som vi givetvis uppmuntrar till.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mekanikkonstruktör konstruerar du allt från detaljkonstruktioner till hela den mekaniska installationen med alla kringsystem. Det innebär att du:
 • Konstruerar mekaniska komponenter och kringutrustning till reservkraftaggregat, i CAD-programmet Solidworks.
 • Gör offertritningar, t ex på en uppställningsplats eller container.
 • Agerar support till de som gör offerter och bistår med din tekniska kunskap.
 • Gör beräkningar för luftflöden etc.
 • Har kontakt med leverantörer av komponenter, t ex vid anpassning av ljuddämpare.
 • Deltar vid projekteringsmöten i samband med större projekt, tillsammans med inblandade parter.
Värt att veta

Som mekanikkonstruktör har du ett nära samarbete internt med olika delar av organisationen, främst med projektledare och montörer. Totalt sett är ni två mekanikkonstruktörer och du rapporterar till chef för konstruktörerna. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar.

Förväntat startdatum är flexibelt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:
 • Har tidigare erfarenhet av mekanikkonstruktion eller maskinkonstruktion och har ett tekniskt intresse.
 • Har erfarenhet av något CAD-program. Hos oss kommer du använda Solidworks.
Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:
 • Har förmåga att samarbeta och bygga tillitsfulla arbetsrelationer då du i din roll samverkar både internt och externt med olika parter.
 • Tar hänsyn till alla delar i arbetsprocesser för att säkerställa både kvalitet och slutförande.
 • Identifierar problem, ser orsakerna till problemet och kommer sedan med förslag på praktiska och sunda lösningar.
 • Drivs av att arbeta i en teknisk roll och uppnår produktivitet genom personlig ansträngning.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Rebecca Andersson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare