Bemanningschef

Bemanningschef

Nu söker vi en ny stjärna till vårt team – en nyckelperson som kommer utgöra en viktig del av navet i verksamheten!

Om tjänsten;
iClean är ett bolag i stark tillväxt och du kommer vara en del av en organisation som kräver snabba beslut och interaktioner. Arbetsintensiteten är hög och som bemanningschef på iClean trivs du med ett operativt arbete där nyckeln till framgång är att hitta rätt balans mellan medarbetare och kunder. Du fördelar och styr arbetet inom kunduppdraget och är ytterst ansvarig för uppdragets genomförande från uppstart till överlämnande.

Du bygger relationer med medarbetarna i ditt team som i huvudsak genomför hem- och företagsstäd. I din roll utgör personalplanering med tillhörande schemaläggning en stor del av ditt dagliga arbete. Du får varje dag en stor variation och stimuleras av utmaningar som består i att kombinera en snabb lösning med den bästa lösningen för både personal och kunder. Rollen innebär både kort- och långsiktig verksamhetsplanering.
Du kommer också arbeta aktivt med rekrytering av personal till ditt team, där du hanterar ansökningar, intervjuer och slutligt anställningsförfarande.

Som bemanningschef har du också en aktiv kundkontakt med ett affärsorienterat synsätt. Bygga långsiktiga relationer och vård av kund är ett signum. Din roll innefattar att självständigt och tillsammans med projektchef räkna på nya uppdrag.

Vi söker dig som;
Har hjärta och passion i ditt agerande så att medarbetarna hålls motiverade och kunderna nöjda. Du behöver vara lösningsorienterad och tycka om en arbetsmiljö där det krävs snabba beslut. Du har flexibilitet i ditt sätt att vara och tycker om frihet under ansvar. Eftersom vi ställer krav på din flexibilitet så får du givetvis det tillbaka.

Du måste ha;
  • Körkort B
  • God servicevana
  • Erfarenhet av ledande befattning

Det är meriterande om du dessutom har;
  • Erfarenhet av branschen
  • Erfarenhet av schemaläggning
  • Goda kunskaper i engelska

Du erbjuds;
  • Ett stimulerande och självständigt arbete
  • Utvecklingsmöjligheter i bolaget
  • Kollektivavtal
  • Sociala aktiviteter

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% och arbetstiden är satt måndag-fredag, 07–16. Vi sitter i lokaler på Spårgatan 9 i Skurup.

Ansökan
Vill du bli en del av iClean? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Inför rekryteringen har iClean tagit ställning till diverse rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt, men vänligt, kontakt av mediasäljare, rekryteringsbolag eller liknande vid denna rekrytering.

Vid frågor som rör tjänsten kontakta;
Tillväxtchef Birgitta Larsson, gittan@icbs.se, 0766-455711 eller Projektledare Ida Oscarsson, ida@icbs.se, 0727-119119

Din ansökan skickar du till gittan@icbs.se
Mer info
Kontaktperson Birgitta Larsson
Email Mejla Birgitta Larsson
Område Skurup
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.icbs.se
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om iClean;
Vi är ett serviceföretag som utför en rad olika tjänster till både privat och företagskunder. Vi utför bl.a. hemstäd, kontorsstäd, flyttsstäd och fönsterputs men även trädgårdsskötsel. Vår kvalificerade personal är internt utbildad och arbetar med bra och säkra produkter. Med utgångspunkt i Skurup rör vi oss över ett stort område i Skåne - flexibilitet och kvalitet är våra ledord.
Läs gärna mer på vår hemsida; www.icbs.se